Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
412
Players nickname
Kevin NinthStreet
Administrators nickname
Jerry Thomspon
Date
Jul 3, 2022
Time
23 25
Proofs
None

Joe Ninthstreet

Player
Player
Naime u pitanju je gp 2.1 ime i prezime. Pre svega ja sam ime promenio u NinthStreet i zadnjih 2 meseca mi niko nije pravio problem, imao sam i porodicu istog ime i clanove isto niko nista. Sad odjenom kada odlazim iz vlade admin meni dolazi i kaze moras da promenis prezime. Ja sam drsko rekao da necu jer mi niko prabio problem nije i idalje stojim pri mom stavu. Na tiketu sam se raspravljao sa Adminom oko ovoga do te mere da mi zapreti mutom u slucaju da napisem jos bezvrednih tiketa. Stao sam i rekao da ime necu menjati. Mislim da ako je vec 2 meseca bilo bez problema oko toga zasto bi bilo sada??
Sta je sa imenima poput bas ovog admina njegovo prezime nema rp smisao Henry Laat prezime nema smisla mislim ako vec se gleda to onda nek i Admini menjaju prezimena

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovani, morate da razumite da ako ste nosili 2 mjeseca to ime ne znaci da je dozvoljeno nego vas admini nisu uhvatili da imate to ime. To ime nije RP i morat cete da promjenite.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom