pozdrav da naglasim pre icega pre otprilike godinu dana sam presao sa platforme fivem na ovu platformu rage mp i krenuo se pucati nisam ni znao iskreno da postoji sajt gde se ovde moze kaciti ista pa sam video da su me dosta ljudi kacili za nekakav cheat sto je meni smesno secam se samo da sam prosle godine dobio ban za neko pravil P.D tako nesto i nista mi nije bilo jasno zeleo bih da ponovo igram ali pre nego da skinem opet igricu zanima me za sta sam ja banovan i isplati li se uopste ulaziti posto ovde pise da sam prihvacen za cheat: Approved - cheat | 79249 ja pre svega cheat koristio nisam nikada i ovde ne vidim nikakav dokaz za to neki video koji ni ne postoji a nakon toga ovde pise da sam banovan za skroz nesto drugo evo ovde: Approved - Cheat I 79249
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 79249 ce dobiti kaznu za P.D 1.7
( Svi učesnici događaja moraju snimiti POV i sačuvati ga 48 sati )
sad ja ne znam o cemu se tu radi ja nisam ni znao da ovo postoji pa verovatno sam banovan radi ovog pravila od 48 sati ovo pov da se posalje pa da pitam samo je li moj nalog banovan ukoliko jeste jel mogu dobiti unban i da li mogu da se vratim igranju ako mi je banovan nalog ako mogu samo da znam za sta?
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 79249 ce dobiti kaznu za P.D 1.7
( Svi učesnici događaja moraju snimiti POV i sačuvati ga 48 sati )
sad ja ne znam o cemu se tu radi ja nisam ni znao da ovo postoji pa verovatno sam banovan radi ovog pravila od 48 sati ovo pov da se posalje pa da pitam samo je li moj nalog banovan ukoliko jeste jel mogu dobiti unban i da li mogu da se vratim igranju ako mi je banovan nalog ako mogu samo da znam za sta?