4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 13:00 do 00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 10h
6. Vaš Discord: Pexara
7. Vaše ingame ime: Pexara Scorpp
8. Vaš ID: 49814
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? : Želim postati admin jer želim aktivno doprinijeti zajednici i pomoći u održavanju kvalitetnog i poštenog RP iskustva za sve igrače. Volim provoditi vrijeme na serveru i želim pomoći u rješavanju problema, odgovarati na prijave te osigurati da se pravila poštuju. Smatram da sam odgovorna, smirena i nepristrana osoba te vjerujem da mogu biti koristan član admin tima.
2. Koje su vaše prednosti?: Predan sam održavanju reda na serveru, brzom rješavanju prijava i pomaganju novim i postojećim igračima. Važno mi je da svi imaju pošteno i kvalitetno RP iskustvo. Spreman sam izdvojiti vrijeme za administraciju, učiti i surađivati s ostatkom admin tima.
3. Koje su vaše najveće slabosti? : Nemam ni jednu slabost, nisam tip koji se nervira.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?: DA
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): DA
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?: Ne, Radim u firmi 2 dana i 2 dana sam slobodan tako da sam stalno u igrici.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.