Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Pexara_Scorp

Player
Player

1. Vaše ime IRL: Emir​

2. Vaše godine: 24​

3. Vremenska zona: Slovenija​

4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 13:00 do 00:00​

5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 10h​

6. Vaš Discord: Pexara​

7. Vaše ingame ime: Pexara Scorpp​

8. Vaš ID: 49814​

9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a​

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin? : Želim postati admin jer želim aktivno doprinijeti zajednici i pomoći u održavanju kvalitetnog i poštenog RP iskustva za sve igrače. Volim provoditi vrijeme na serveru i želim pomoći u rješavanju problema, odgovarati na prijave te osigurati da se pravila poštuju. Smatram da sam odgovorna, smirena i nepristrana osoba te vjerujem da mogu biti koristan član admin tima.​

2. Koje su vaše prednosti?: Predan sam održavanju reda na serveru, brzom rješavanju prijava i pomaganju novim i postojećim igračima. Važno mi je da svi imaju pošteno i kvalitetno RP iskustvo. Spreman sam izdvojiti vrijeme za administraciju, učiti i surađivati s ostatkom admin tima.​

3. Koje su vaše najveće slabosti? : Nemam ni jednu slabost, nisam tip koji se nervira.​

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?: DA​

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): DA​

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?: Ne, Radim u firmi 2 dana i 2 dana sam slobodan tako da sam stalno u igrici.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom