Postovanje postovana administracijo zeleo bih da se zalim na odluku jednog vaseg coveka po imenu Aldin Verstapen koji me je banovao bez ikakvog razloga.Niti sam se ja prijavio za bilo sta niti ista.Ne krsim nijedno pravilo,postujem vasa pravila,postujem svakoga,volim da igram na vasem serveru i cenim ovaj projekat.Mnogi igraci vam odlaze jer pojedinci rade to sto rade.Bez ikakve provere je on meni dao ban mogao je da me proveri,ali opet ni to ne moze jer se ja nisam prijavio za nista.Ja se iskrno nadam da cete mi vratiti akaunt jer kao sto kazem ne krsim nista,dobio sam ban za G.P.1.1.Ja sam se nedavno preselio pre mozda 4 meseca i on meni tek sada da ban,vidi aldin ako covek ne sme da se preseli zbog tvoje igirce i posto si ti neki kao admin onda ok.Ja sam sa svima uvek bio korektan ali smatram da nije okej da mi to radi jer sam ipak ulozio neki trud u ovo,moje vreme,moj novac da te tek tako dobijem ban bez ikakvog razloga.Iskreno se nadam da cete da mi vratite akaunt jer opet ponavljam ja mnogo volim da igram na vasem projektu stekao sam puno poznanika,igram i sa drugarima tu i siguran sam da ne krsim ni jedno pravilo.
Srdacan pozdrav vam zeli Aca Bosanac
Srdacan pozdrav vam zeli Aca Bosanac