By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Au koliko si ti neprofesionalan kao admin ovo nema nigde.Postavite pov cele situacije
ovo jeste cela situacija, a ako mislis na deo kada je pozvao da me hapse to nemamPostavite pov cele situacije
Dobro znas sta se desavalo pre ovog sto si poslao , nzm sta pokusavas ....ovo jeste cela situacija, a ako mislis na deo kada je pozvao da me hapse to nemam
Ne prdi. Nikome žalbu ne prihvaćaju ispod 1m uglavnom. Pogotovo RDM žalbe. A ide žalba na njega za LTA večeras a nisam mislio ga postavljatiAu koliko si ti neprofesionalan kao admin ovo nema nigde.
dobar je jackAu koliko si ti neprofesionalan kao admin ovo nema nigde.
Au koliko si ti neprofesionalan kao admin ovo nema nigde.
Kako je to cela situacija, sta si radio pre toga?ovo jeste cela situacija, a ako mislis na deo kada je pozvao da me hapse to nemam
Zaustavljali ga i pokušali oteti on i njegov haver dražen koji trenutno plače od dosadeKako je to cela situacija, sta si radio pre toga?
A admin je profesionalan, lepo imate gore kako se piše žalba, ko ne ume nemoj ni da piše
15 sec cela situacija ?!ovo jeste cela situacija, a ako mislis na deo kada je pozvao da me hapse to nemam