.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja to nigde u RP situaciji nisam rekao a na povu se vidi , pov i forum su ooc tkdsaznao si da je fibov auto tako sto si usao i stigla ti notifikacija
mg
Bukv u sred RP situacije si to uradio .Ja to nigde u RP situaciji nisam rekao a na povu se vidi , pov i forum su ooc tkd
Jesam mozda rekao da je tacno FIB auto ?Bukv u sred RP situacije si to uradio .
Crni zentorno ima bukvalno samo FIBkako znas da je fibov auto+ se sme ici u getto sa fibovim auto bez uniforme nego undercover jer zbog tog razloga postoje undercover vozila.
Pricao sam ne ingame nego ovakoWarn za marabuntu mass mg.Govorite kako je fibov auto tako sto ulazite u njega i vidite sta vam pise GG
LOOOOL bukv se moze kupiti u salonu. Cestitam sto si nabio marabunti WARNCrni zentorno ima bukvalno samo FIB
Za sta ?LOOOOL bukv se moze kupiti u salonu. Cestitam sto si nabio marabunti WARN
I samo sam ja usao i pricao ne na mikrofon da je FIB a meni nije problem da budem u jail za toWarn za marabuntu mass mg.Govorite kako je fibov auto tako sto ulazite u njega i vidite sta vam pise GG
Kolektivno govorite da je fib jer ste videli da pise nepoznato samo cu reci svaka cast.Za sta ?
MG ? reci mi sta smo MGali
3+ su rekli sto znaci warn orgI samo sam ja usao i pricao ne na mikrofon da je FIB a meni nije problem da budem u jail za to
koristio si ooc da bi video da je FIB 1. usao si na info o autu 2. usao si u auto i kad te izbacilo rekao si ,,upravo tako FIB,, znaci kotistio si OOC informaciju da bi saznao da je on IC FIBI samo sam ja usao i pricao ne na mikrofon da je FIB a meni nije problem da budem u jail za to