Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16947
Players nickname
Rich Viktor
Suspect ID
7925
Date of violation
Jul 4, 2022
Time of violation
14:38
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=YM38qrrvTjE

Cortez Bajic

Gustavo Cortez
Player
saznao si da je fibov auto tako sto si usao i stigla ti notifikacija
mg

Luka Immortal

Player
Player
Ko god da je iz FIB danas celo jutro ide po getu u fibovom vozilu,izbacite ga iz org da ne pravi vama bezveze probleme.... ;/

ZedDarkin

𝓦𝓲𝓷 𝓲𝓷 𝓼𝓲𝓵𝓮𝓷𝓬𝓮
Player
kako znas da je fibov auto+ se sme ici u getto sa fibovim auto bez uniforme nego undercover jer zbog tog razloga postoje undercover vozila.

ZedDarkin

𝓦𝓲𝓷 𝓲𝓷 𝓼𝓲𝓵𝓮𝓷𝓬𝓮
Player
Warn za marabuntu mass mg.Govorite kako je fibov auto tako sto ulazite u njega i vidite sta vam pise GG

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Povuci zalbu dobit cete warn i oni i vi. Bezveze se kačite za gluposti i za gluposti warn se dobijaju. Još neki ne nose gornji i donji dio odjece u boji marabunte.

Vuk Darkin

Player
Player
I samo sam ja usao i pricao ne na mikrofon da je FIB a meni nije problem da budem u jail za to
koristio si ooc da bi video da je FIB 1. usao si na info o autu 2. usao si u auto i kad te izbacilo rekao si ,,upravo tako FIB,, znaci kotistio si OOC informaciju da bi saznao da je on IC FIB

Mister Komix

Player
Player
Ti viktore si debil kakvog nema ... zalošno je uopče šta si u nekoj organizaciji ... u svakoj org u kojoj si bio ta je dobila disband

Status
Not open for further replies.
Top Bottom