Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Los Santos Vagos | Leonardo Bonnanza | 64455

Rejected
Status
Not open for further replies.

Leonardo Bonanza

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Leonardo
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-10 sati
5. Vaš Discord: leonardobonanzan
6. Vaše Ingame ime: Leonardo Bonnanza
7. Vaš ID: 64455

Dodatne informacije

1. Lider za:
Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
• Imam iskustva u vođenju organizacija jer sam više puta obavljao visoke pozicije u bandama te znam kako organizirati članove i održavati aktivnost.
• Dobro poznajem sva pravila vezana uz gang organizacije, kao i generalna server pravila, te ih mogu provoditi bez problema.
• Želim stvoriti aktivnu i kvalitetnu organizaciju u kojoj će igrači uživati u RP-u bez nepotrebne toksičnosti i svađa.
• Već imam okupljenu ekipu s iskustvom koja je spremna sudjelovati u svim aktivnostima organizacije.
• Planiram razvijati turf tim, graffiti tim i ostale gang aktivnosti kako bi organizacija bila aktivna i konkurentna na serveru.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
• Pobrinut ću se da svaki član dobro poznaje osnovna pravila servera, gang pravila i o tome da znaju dobro vodit RP situaciju
• Organizacija neće biti fokusirana samo na turfove, već i na druge RP aktivnosti poput pljački, talačkih situacija, pljacki prodavnica i raznih gang događaja.
• Poticat ću članove na što kvalitetniji RP te kažnjavati ponašanja koja narušavaju iskustvo drugih igrača.
• Trudit ću se smanjiti MG i ostale prekršaje kroz edukaciju članova i redovitu komunikaciju.
• Održavat ću sastanke na kojima će članovi moći iznijeti prijedloge, probleme i ideje za poboljšanje organizacije.
• Nagrađivat ću aktivne članove kako bi organizacija ostala motivirana i aktivna.
• Cilj mi je stvoriti organizaciju koja je poznata po kvalitetnom RP-u, disciplini i dobroj atmosferi.

Rankovi
1. Suspend
2. Newbie
3. Gangster
4. Ghetto Boy
5. Hustler
6. Graffiti Team
7. Graffiti Team Leader
8. O.G
9. Turfer
10. Ghetto Cleaner
11. Vice Leader