Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27411
Players nickname
Ramzi Tsuji
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jul 14, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/

Sergej Marinkovic

Player
Player
Postovanje administracio proslo je oko 2 godine od kad sam dobijo ban za ovo pravilo. U proslosti sam trazio nekoliko puta unban i sve su bile odbijene i sad kad sam video da dolazi amnesy week hteo sam da pokusam da zatrazim opet unban. da vam ne trosim puno vremena pokusacu sto krace moguce da ovo zavrsim. Verovatno vec znate moju situaciju sta je bilo tad sam imao 14 godina bio sam dete i bio sam primoran da to uradim kao sto znate iz prosle zalbe jer ako nisam to uradio i nisam im pomogao taj lik bi me doxao i bio sam dete i nisam znao sta da uradim i uradio sam ono najgore pomogo sam mu da upadne u account. uglavno to je to nezelim da vam previse vremena trosim i napisao sam ovo najkrace sto mogu. Hvala na citanju moj zahtev za unbna i nadam se pozitivnom odgovoru jer ce sad biti amnesty week i nadam se da cu dobit unban jer mi dosta drugova sad traze unban a i dosta njih igra trenutno pa se nadam da cu moci i ja igrat snjima.

Ovo pisem za mog druga ramzia

Status
Not open for further replies.
Top Bottom