Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Bozo!

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Božidar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4–6 sati
5. Vaš Discord: boki123456789
6. Vaše Ingame ime: Bozo Cwhite
7. Vaš ID: 77716

Dodatne informacije

1. Lider za: The Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti lider ove organizacije?

* Smatram da mogu uspješno voditi organizaciju jer sam stekao iskustvo radeći s različitim timovima na serveru.
* Želim okupiti ozbiljne i aktivne igrače koji poštuju pravila i vole kvalitetan RolePlay.
* Moj cilj je izgraditi organizaciju koja će biti prepoznatljiva po disciplini, timskom radu i dobroj atmosferi.
* Imam spreman plan za razvoj organizacije kroz regrutaciju novih članova, interne treninge i svakodnevne aktivnosti.
* Želim da Bloodsi budu jedna od najaktivnijih i najbolje organiziranih bandi na serveru.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji

* Organizirat ću redovite RP treninge kako bi svi članovi napredovali i bolje razumjeli svoje uloge.
* Poticat ću kreativne RP scenarije umjesto ponavljanja istih aktivnosti svaki dan.
* Novi članovi prolazit će kratku obuku prije ulaska u organizaciju kako bi upoznali pravila i način rada.
* Posebnu pažnju posvetit ću međusobnom poštovanju i timskom radu među članovima.
* Redovito ću pratiti aktivnost članova te nagrađivati trud, zalaganje i kvalitetan RP.
* Trudit ću se održati pozitivnu atmosferu kako bi članovi imali želju ostati u organizaciji i aktivno sudjelovati u njenom radu.
Rankovi:
1.Suspend
2.Newbie
3.Gangster
4.Ghetto cleaner
5.Hustler
6.Graffiti team
7.Graffiti team leader
8.Capo
9.Turfer
10.O.G
11.Enforcer