1. RL ime mi je Leo
2. imam 14 godina
3. vremenska zona mi je GMT+2
4. 6+ sati dnevno
5. Diskord mi je : tale.leo_21171
6. ING ime mi je Tale Carbonarovski
7. ID mi je: 86551
-------------------
1. Lider za:
Los Santos Vagos
2.3 Kvaliteta Organizacije - Volio bi kad bi organizacija bila kvalitetna i to bi napravio tako da bi poboljšao Turf, Talačke i Crime događaje na način da se svima objasni kako se šta radi. Pomagao bi svima vezi skilla koji nekima fali i pobolšao bi ga, ako ne ja onda desna ruka. Na talačkama se nebi dogodilo ništa loše na pregovorima. Sve se to radi uz mirnu komunikaciju i mir.
1- Suspend
2 -Newbie
3 -Gangster
4 -Hustler
5- Dealer
6 -OG
7- Graffit Team
8 -Graffit Leader
9 -Turfer
10- Turfer leader
11- Vice leader
12 -Desna Ruka
13 -Leader
Hvala vam na gledanju i promatranju.
Nadam se da ću imat šanse za intervju. Hvala!
2. imam 14 godina
3. vremenska zona mi je GMT+2
4. 6+ sati dnevno
5. Diskord mi je : tale.leo_21171
6. ING ime mi je Tale Carbonarovski
7. ID mi je: 86551
-------------------
1. Lider za:
Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1 Napredovanje članova - smatram da bi svakom članu organizacije trebala pomoć kad uđe i naučit ga gdje se rade stvari koje su potrebne za organizaciju, sve bi se trebalo odivijat na mirni i strpljiv način. U slučaju da se dogodi problem di je član organizacije nešto pogriješio dao bi mu šansu osim ako nije jako ozbiljno.
2.2 Aktivnost Organizacije - Htio bi vodit organizaciju tako da bude aktivna i da se zna da smo aktivni, ja sam kao lider sam puno aktivan i kad se članovi skupe će se postić aktivna organizacija. Međutim sve to se mora ostvariti s dobrom komunikacijom i dobrim radom članova. Htio bi da članovi uživaju u dobrom roleplayu jer smo ipak tu za njega.2.3 Kvaliteta Organizacije - Volio bi kad bi organizacija bila kvalitetna i to bi napravio tako da bi poboljšao Turf, Talačke i Crime događaje na način da se svima objasni kako se šta radi. Pomagao bi svima vezi skilla koji nekima fali i pobolšao bi ga, ako ne ja onda desna ruka. Na talačkama se nebi dogodilo ništa loše na pregovorima. Sve se to radi uz mirnu komunikaciju i mir.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Smatram da je komunikacija najbitnija stvar u Roleplayu i naučit ću članove da spoznavaju razlike izmedju ic i ooc konteksta i da ne rade pogreške nego da uče od iskusnijih članova u org tj. hc-ova. Vezi diskorda ću se pobrinut da ne bude nikakve mržnje ni trolla, poštovat ću hirearhiju i ostale glavne teme vezanu uz roleplay u bubici i pogotovo za ic roleplay. Poštovo bi sve članove jednako i poticao bi ih da uvjek more biti bolje i da ćemo zajedno se potrudit kako bi to ostvarili.Predlog hijerarhije rankova:
1- Suspend
2 -Newbie
3 -Gangster
4 -Hustler
5- Dealer
6 -OG
7- Graffit Team
8 -Graffit Leader
9 -Turfer
10- Turfer leader
11- Vice leader
12 -Desna Ruka
13 -Leader
Hvala vam na gledanju i promatranju.
Nadam se da ću imat šanse za intervju. Hvala!