Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

smrdimir

Player
Player
1. RL ime mi je Leo
2. imam 14 godina
3. vremenska zona mi je GMT+2
4. 6+ sati dnevno
5. Diskord mi je : tale.leo_21171
6. ING ime mi je Tale Carbonarovski
7. ID mi je: 86551
-------------------
1. Lider za:
Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Napredovanje članova - smatram da bi svakom članu organizacije trebala pomoć kad uđe i naučit ga gdje se rade stvari koje su potrebne za organizaciju, sve bi se trebalo odivijat na mirni i strpljiv način. U slučaju da se dogodi problem di je član organizacije nešto pogriješio dao bi mu šansu osim ako nije jako ozbiljno.

2.2 Aktivnost Organizacije - Htio bi vodit organizaciju tako da bude aktivna i da se zna da smo aktivni, ja sam kao lider sam puno aktivan i kad se članovi skupe će se postić aktivna organizacija. Međutim sve to se mora ostvariti s dobrom komunikacijom i dobrim radom članova. Htio bi da članovi uživaju u dobrom roleplayu jer smo ipak tu za njega.

2.3 Kvaliteta Organizacije -
Volio bi kad bi organizacija bila kvalitetna i to bi napravio tako da bi poboljšao Turf, Talačke i Crime događaje na način da se svima objasni kako se šta radi. Pomagao bi svima vezi skilla koji nekima fali i pobolšao bi ga, ako ne ja onda desna ruka. Na talačkama se nebi dogodilo ništa loše na pregovorima. Sve se to radi uz mirnu komunikaciju i mir.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Smatram da je komunikacija najbitnija stvar u Roleplayu i naučit ću članove da spoznavaju razlike izmedju ic i ooc konteksta i da ne rade pogreške nego da uče od iskusnijih članova u org tj. hc-ova. Vezi diskorda ću se pobrinut da ne bude nikakve mržnje ni trolla, poštovat ću hirearhiju i ostale glavne teme vezanu uz roleplay u bubici i pogotovo za ic roleplay. Poštovo bi sve članove jednako i poticao bi ih da uvjek more biti bolje i da ćemo zajedno se potrudit kako bi to ostvarili.

Predlog hijerarhije rankova:

1- Suspend
2 -Newbie
3 -Gangster
4 -Hustler
5- Dealer
6 -OG
7- Graffit Team
8 -Graffit Leader
9 -Turfer
10- Turfer leader
11- Vice leader
12 -Desna Ruka

13 -Leader

Hvala vam na gledanju i promatranju.
Nadam se da ću imat šanse za intervju. Hvala!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom