Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66082
Players nickname
Kerzy Tsuji
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jul 31, 2026
Time
00:00
Proofs
/ /

kerzy

Player
Player

Unban Appeal​

Postovana administracijo
Ovim putem zelim uputiti svoj Unban Appeal povodom bana koji sam dobio zbog odbijanja PC Checka
Svjestan sam da sam napravio veliku gresku i da sam svojim postupkom prekrsio pravila servera U tom trenutku sam bio nezreo i nisam razmisljao o posljedicama svoje odluke Danas shvatam da sam trebao saradjivati sa administracijom i prihvatiti PC Check bez ikakvog odbijanja
Iskreno se kajem zbog svog postupka i preuzimam punu odgovornost za ono sto sam uradio Nisam imao namjeru da pravim probleme niti da narusavam rad administracije Nakon svega sam shvatio svoju gresku i naucio vaznu lekciju
Ovaj server mi mnogo znaci i zaista bih volio dobiti jos jednu priliku da pokazem da sam se promijenio Ukoliko mi odobrite unban obecavam da cu postovati sva pravila servera i da cu u buducnosti u potpunosti saradjivati sa administracijom u svakoj situaciji
Hvala vam sto ste odvojili vrijeme da procitate moj Appeal Nadam se da cete mi pruziti mi drugu sansu
Prihvatam Money/item wipe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom