Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49814
Players nickname
Pexara Scorpp
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jul 16, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/oDzWANH

Pexara_Scorp

Player
Player
Pozdrav,

Ne želim biti bezobrazan niti se svadjati sa nekim jako bezobrazan administrator Aldin dobio sam ban za twink i pojasnio mu da sam na istoj IP adresi kao moj brat da igramo tu na serveru ja sam igrao prije 3-4 godine na ovom serveru i prestao. vratio sam se nakon dugo vremena jer me smorila igra napravio sam nalog novi i uložio sam svoje pare preko 200 eura na taj nalog on meni govori za račun na koji ja apsolutno nemam pristup i bahato se ponaša u voice i ako sam ljepo s njim pričao i govorio da mi se unbana nalog jer igram sa bratom isti ip adresu imamo na 2 social cluba i kao ne može se unban dobit i nećeš ga dobit..
Onda neka mi se pare vrate ili unbanuje nalog kad završim sa poslom dodjem kući i igram na serveru po 12h i kvarite mi igru niti sam ikakav prekršaj uradio samo sam svog brata pozvao da igra da mi pravi društvo djete od 10 godina.. ovo je bezobrazluk teški.

O dalje neću da pričam sa Aldinom nego s nekim normalnijim administratorom koji razumije i koji će pozvati normalno na discord u voice i popričati a ne kao ovaj bahato.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Admin donio ispravnu odluku ( kada bude amnesty week ponovo napravi zalbu )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom