E ovako ja nemam nista protiv Ajsa jer je on stvarno gotivan lik i zna voditi organizaciju ali moram priloziti zalbu na zaposlenike.
Naime ja sam nosio ''Heavy Sniper'' zbog kojeg sam ja lisen slobode i ako nisam imao kod sebe nista ilegalno u tom trenutku nego iz proslosti procureo snimak.
Pretrazen sam od strane Ognjen Puntik | 26243, gde je on utvrdio da ja ne posedujem ilegalne predmete kod sebe.
Jasno se na pocetku snimka vidi da sam prolistao kroz oruzje i sve je bilo oznaceno sa "Municija" samim time je legalno ukoliko imam dozvolu za isto,
naravno i u snimku se vidi da posedujem zdravstveno osiguranje, vojnu legitimaciju, dozvolu za oruzje i sve sto je potrebno, medjutim ja sam uhapsen zbog koriscenja heavy snipera koji jesam koristio u drugoj rp situaciji pre ove nekoliko vremena ranije, e sad da predjemo na stvar gde smatram da je pravilo FailRP prekrseno od strane 3 Fibova clana koji mi na putu do zatvora nisu procitali prava u nijednom trenutku tokom hapsenja mene.
Salih Bilman | 39846, Obican vozac cutao svo vreme
Filip Soprano | 19865, Isto zacepio usta na putu ka zatvoru
Ognjen Puntik | 26243, Nije zaklapao na putu do zatvora, sve je rekao osim prava procitao nije.
Zamolio bih da se pregleda pov od pocetka do kraja i da se kazne sve tri osobe, nemam nameru nista da naskodi organizaciji jer je prejaka u ovom trenutku.
Nek se proveri ID zbog koriscenja sminke.