Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78837
Players nickname
Golub Feyrer
Suspect ID
39846, 26243, 19865
Date of violation
Jul 16, 2026
Time of violation
22:46
Proofs
https://youtu.be/9FTz06Qn7pE

Sakic Golub

𝔬𝔤 𝔨𝔲𝔰𝔥, 𝔟𝔲𝔟𝔟𝔩𝔢𝔤𝔲𝔪
Player

E ovako ja nemam nista protiv Ajsa jer je on stvarno gotivan lik i zna voditi organizaciju ali moram priloziti zalbu na zaposlenike.
Naime ja sam nosio ''Heavy Sniper'' zbog kojeg sam ja lisen slobode i ako nisam imao kod sebe nista ilegalno u tom trenutku nego iz proslosti procureo snimak.
Pretrazen sam od strane Ognjen Puntik | 26243, gde je on utvrdio da ja ne posedujem ilegalne predmete kod sebe.
Jasno se na pocetku snimka vidi da sam prolistao kroz oruzje i sve je bilo oznaceno sa "Municija" samim time je legalno ukoliko imam dozvolu za isto,
naravno i u snimku se vidi da posedujem zdravstveno osiguranje, vojnu legitimaciju, dozvolu za oruzje i sve sto je potrebno, medjutim ja sam uhapsen zbog koriscenja heavy snipera koji jesam koristio u drugoj rp situaciji pre ove nekoliko vremena ranije, e sad da predjemo na stvar gde smatram da je pravilo FailRP prekrseno od strane 3 Fibova clana koji mi na putu do zatvora nisu procitali prava u nijednom trenutku tokom hapsenja mene.

Salih Bilman | 39846, Obican vozac cutao svo vreme
Filip Soprano | 19865, Isto zacepio usta na putu ka zatvoru
Ognjen Puntik | 26243, Nije zaklapao na putu do zatvora, sve je rekao osim prava procitao nije.

Zamolio bih da se pregleda pov od pocetka do kraja i da se kazne sve tri osobe, nemam nameru nista da naskodi organizaciji jer je prejaka u ovom trenutku.
Nek se proveri ID zbog koriscenja sminke.

Golub Feyrer

𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖓𝖚𝖒𝖇, 𝖎 𝖋𝖊𝖊𝖑 𝖍𝖔𝖕𝖊𝖑𝖊𝖘𝖘
Player
Povlacim za sada radi postovanja prema nekim osobama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom