ono dok lider rockstara ima cheat. Jadno hahahaha
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dijete 10+ mi se javlja ubit cu se ono, s nekim kidarskim foramaono dok lider rockstara ima cheat. Jadno hahahaha
Leader 2013 godiste... Nije u redu bolje Batisti daj lideradijete 10+ mi se javlja ubit cu se ono, s nekim kidarskim forama
a opet bolje voziLeader 2013 godiste... Nije u redu bolje Batisti daj lidera
Dečko, sfere su ti ooc dogadjaji. Ti možeš da ga radiš CR,PG... Pošto je ooc dogadjaj, možeš i na disc da pričaš. LP!Ajmo admini zatvarajte ovaj thread. Po ne znam koji put se zale na decka da ima citove za voznju (Boze me sacuvaj i sakloni), i uvek su svi odbijeni sa razlogom naravno. Ovakvu prijavu gde ova deca plus pricaju na discordu ovaj mu govori sta da radi na discordu, i plus pokusaj car ramminga i jos se zale deca sto su izgubila, nemate potrebe trositi vreme na njih. Zivi bili
Ovakve stvari admini kuliraju sa razlogom. Smesno im je kao i namaSAMO MI OBJASNITE KAKO JE NESTAO POSLE CHECKPOINTA????? TO JE MOJE PITANJE. ADMINE VIŠE
Ne seri kidu maliOvakve stvari admini kuliraju sa razlogom. Smesno im je kao i nama
Kada budes imao 27 godina MOZDA budes mogao da pricas tako.Ne seri kidu mali
Povlačim žalbu, jer adminu treba 5 decenija da odgovori. Moj brat Leondardo je najjači. Pozz
ma nabijem i ovaj ssd. Treba ga kupim. Do mene je zapravo bilo. Povlacim zalbicu i pozz za ceo ROCKSTAR <3druze kakav teleport hack laguje ti igrica
ma nabijem i ovaj ssd. Treba ga kupim. Do mene je zapravo bilo. Povlacim zalbicu i pozz za ceo ROCKSTAR <3