Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74371
Players nickname
Novak Escobar
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Jul 17, 2026
Time
12:12
Proofs
https://imgur.com/a/hFkrvsV

Novak_Zajcevvv

Player
Player
Dobio sam ban za pravilo G.P 1.1 sto mi se pretvorilo u blacklist .situacija je pocela ovako,imao sam prijatelja koji je imao 2 acc ja sam dobio ban za G. P 3.2 ostalo mi je 3,4 dana nisam mogao da izdrzim vise i usao sam na drugov acc i igrao malo i doso je taj dan kada sam ponovo poceo igrati na svom nalogu pa je i drugar dobio ban na svom za ne znam koje pravilo i iz postovanja prema njemu dao sam mu ja moj acc onda mi je nalog bio vracen ponovo i promenio sam sifru radi sopstvene sigurnosti i i dalje nisam banovan bio dosao mi je drugar kuci bivsi admin igras 72020 on je preko svog naloga bio u fib usao je preko mog kompa na njegov nalog i rp-ao je nakon svega toga odmah sutra dan smo dobili ban za G.P 1.1 on je pisao unban appeal i dobio je UNban a meni se pretvorilo u blacklist i nisam mogao da nastavim da igram ako je moguce da vidite u logove ovo sto sam sad naveo videcete da je istina sve sto sam pricao .Naravno shvatam svoju gresku znam ,bio sam pocetnik i nisam znao pravila kao i moji prijatelji da li bi mi pruzili sansu da opet zaigram na ovom projektu?

I sa obzirom da prvi put kada sam kreirao zalbu dobio sam ovaj odgovor povodom tog odogovra me interesuje da li ja povodom amnesty week imam uopste neke sanse za unban . Ako je moguce bez odgovora da kreiram zalbu pa da saznam ili slicno interesuje me

ili ako bi mogli da pogledate u logovima da sam vam celu istinu ispricao, zamolio bih da za ovu zalbu imate razumevanja posto stvarno ne mogu bez ovo servera

Imgur
Untitled Album
Untitled Album

Status
Not open for further replies.
Top Bottom