Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved SAHP Korumpirana Biografija|Aca Kataklizma|78442

Status
Not open for further replies.

Aca Kataklizma

Player
Player
Organizacija:SAHP
ime:Aca Kataklizma
starost:23
Nacionalnost:Bosanac
Mesto rodjenja:malo siromasno selu u bosni
pol:Muski
Boja ociju:braon
Boja kose:braon
Tetovaze:eek:be ruke
Prednosti:Odlican manipulator,spretan,pametan,iskusan
Slabost:Bolesna ambicija i kockarska zavisnost,ne veruje svima

ZIVOTNA PRICA
Aca Kataklizma je rođen u nekom malom zatucanom i siromašnom selu u Bosni, gde bukvalno nije imao ništa, pa je od malih nogu morao da se snalazi kako zna i ume. Zbog te teške bede u kojoj je odrastao dobio je bolesnu ambiciju da uspe u životu i pobegne odatle po svaku cenu, samo da bi konačno imao pare i moć.
Čim mu se ukazala prilika, spakovao je stvari i otišao za Ameriku. Kad je stigao u Los Santos, istetovirao je obe ruke i odmah upao u loše društvo zbog svoje kockarske zavisnosti. Pošto je lik neviđen manipulator, brzo je skapirao kako grad funkcioniše i počeo da se snalazi na ulici, stalno tražeći način da se probije i reši dugove iz kazina. U celom tom haosu, skapirao je da mu treba dobra maska, pa se nekako našao sa pravim ljudima i ušao u SAHP kako bi navodno pomogao u zavođenju reda i zakona, a zapravo samo da bi pokrio svoje mutne radnje.

Prica o karijeri
Kada sam ušao u SAHP, odmah sam se bacio na ozbiljan posao i počeo da radim na autoputevima. Pošto sam prilično snalažljiv i znam kako sa ljudima, brzo sam skapirao kako cela ta stanica diše i počeo da se dokazujem pred starijim kolegama na terenu. Krenuo sam od onih običnih patrola i pisanja kazni za prebrzu vožnju, ali sam brzo napredovao jer sam uvek bio na pravom mestu u pravo vreme i uspešno rešavao svaku napetu situaciju. Tokom dosadašnje karijere sam prošao kroz brdo ludih potera, obezbeđivanja dugih deonica i asistencija drugim jedinicama kada god bi zagustilo. Vremenom sam zbog svog tog truda i čišćenja ulica od haosa počeo ozbiljno da se penjem kroz činove i gradim priču cenjenog policajca u SAHP-u.

ISHODI:
1.Aca moze ici sam protiv dvojice zbog svoje spretnosti i iskustva(ne plasi se 2 oruzja)
2.Aca moze saradjivati(pljackati) sa kriminalcima,clanovima svoje porodice i ici sam u geto
3.Aca je izuzetno nepoverljiv prema svima, zbog čega ima naviku da se ponaša prilično drsko, bahato i da verbalno vređa i civile, i kriminalce pa čak i sopstvene kolege iz državnih organizacija
4.Aca može da odbije da pokaže legitimaciju bilo kome na ulici (civilima, kriminalcima ili državnim službenicima) jer je previše paranoičan i smatra da nikome ne treba da veruje
5.Aca moze na akcijama da nosi sta oce(panicre,maske,civilnu uniformu) jer je prosao specijalnu obuku i sam bira kako njemu se dopada
6.Aca moze uzeti mito ponude(do 100.000$) nepoznatog lica i ilegalne stvari u njegovu korist

Last edited:

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila i uputa za biografije, biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom