Prijava za Leader EMS
1. Vaše ime u IRL: Minja2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: UTC+2
4. Prosek online po danu: od 13:00 do 20:00
5. Vaš Discord: alexa_federov_92491
6. Vaše ingame ime: Alexa Federov
7. Vaš ID: 92491
Dodatne informacije
1. Lider za EMS
2. Zašto želite biti leader ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Želeo bih postati leader ove državne organizacije zato što imam dosta iskustva u svim državnim organizacijama, a najveći deo svog iskustva stekao sam upravo u EMS-u. Smatram da bih bio odličan leader i želim to da dokažem jer sam se već mnogo puta pokazao na HC pozicijama (rank 28 i 29). Moj cilj je da pokažem kako EMS treba da izgleda i funkcioniše, a ne da bude samo obična organizacija. Kao leader dao bih sve od sebe da organizacija bude primer ostalima.2.2 Smatram da je EMS jedna od najvažnijih organizacija na serveru, jer se bavimo lečenjem, pružanjem pomoći i spašavanjem života igrača. Uvek bih obezbedio aktivne patrole koje bi bile dostupne 24/7. Moji članovi bi poštovali pravila i ništa ne bi radili bez odobrenja nadređenih. Želim da EMS bude ozbiljna i poštovana organizacija, bez ismevanja i nepoštovanja od strane drugih.
2.3 Već imam spreman tim i ozbiljne zamenike direktora na koje mogu da se oslonim u svakom trenutku. Siguran sam da ćemo zajedno napraviti kvalitetan RolePlay i doprineti boljoj atmosferi na serveru. Ako budem odsutan, znam da će organizacija ostati u sigurnim rukama.
2.4 Kao leader nikada ne bih delio visoke rankove zbog prijateljstva ili poznanstava. Gledao bih isključivo ono što je najbolje za organizaciju. Na HC pozicijama bili bi samo ozbiljni, odgovorni i iskusni ljudi kako bi EMS funkcionisao bez problema.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1 Smatram da u EMS treba da ulaze samo ljudi koji ispunjavaju sledeće uslove:- Minimum IC 6 godina.
- Minimum OOC 15 godina.
- Aktivnost.
- Poštovanje naredbi HC-a.
- Čist dosije.
3.2 Moj cilj kao Leadera je da se druge organizacije ugledaju na EMS i da nema sukoba između državnih organizacija. Poštovao bih svakog člana i trudio se da svima izađem u susret. Bio bih veoma strog prema svojim zamenicima i asistentima, jer oni moraju biti primer ostalim članovima i odgovorno obavljati svoj posao.
3.4 Regrutacije bih održavao na svaka dva dana kako bismo povećali aktivnost organizacije i pružili priliku novim članovima da se pridruže. Svaki novi član bi morao da prođe detaljnu obuku bez obzira na prethodno iskustvo. Već imam spremne instruktore koji će svakog novog člana naučiti svemu što je potrebno, a po potrebi bih i ja lično učestvovao u obuci.
3.5 Moji zamenici su ljudi kojima najviše verujem. Veoma su ozbiljni, odgovorni i aktivni. Uvek pomažu drugima i mogu da vode organizaciju kada nisam prisutan. Verujem da ćemo zajedno podići RolePlay EMS-a na najviši mogući nivo.
Rankovi
- Suspend 48H
- Suspend 24H
- Bolničar na obuci
- Mlađi bolničar
- Bolničar
- Stariji bolničar
- Doktor na obuci
- Mlađi doktor
- Doktor
- Stariji doktor
- Pilot na obuci