Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban na Glavnom i State discord serv I Nikola Armani

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Chio
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Jul 19, 2026
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1377486/

Youngstar___

Player
Player
Poštovana administracijo,

Obraćam vam se kako bih objasnio situaciju koja se dogodila sa mojim Discord nalogom i uložio molbu za unban sa glavnog Discorda, kao i sa svih State organizacija. Ban mi je izrečen od strane administratora pod imenom Nikola Armani.Želim da iznesem pravu istinu o tome šta se zapravo desilo. Moj drug je ušao na moj nalog bez mog znanja i dopuštenja. On je taj koji je vrijeđao ljude, pravio probleme i, da se izrazim žargonski, zajebavao se preko mog Discord profila. Ja lično nikada ne bih tako postupio prema zajednici niti prema administraciji.Takođe, želim da budem potpuno iskren i transparentan oko još jedne stvari: s obzirom na to da me je Discord community banovao ranije, upravo taj drug mi je i napravio ovaj Discord nalog kako bih mogao da igram. Nažalost, on je to kasnije iskoristio da mi napravi problem i dobije ban od Nikole Armanija na glavnom serveru.Ono što mi pravi najveći problem jeste to što sam zbog ovoga dobio ban i na sve State organizacije, a taj problem sa pristupom State strukturama vučem već godinu dana.Molim vas da uzmete u obzir da ja nisam osoba koja je vrijeđala članove i da sam ispao žrtva nepromišljenosti svog druga.Ako nista razumeli mogu vam bolje objasnit putem voica

Status
Not open for further replies.
Top Bottom