Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Kin Niksaa

Player
Player
1. Vaše ime IRL:
Nikola

2. Vaše godine:
17

3. Vremenska zona:
gmt +2

4. Prosjek online po danu:
8 do 10 sati

5. Vaš Discord:
cjniksa

6. Vaše ingame ime:
Kin Niksaa

7. Vaš ID:
56862

Dodatne informacije

1. Lider za:
EMS
(Emergency Medical Services)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Prvi razlog:

Radio sam u EMS-u vec nekoliko puta i stvarno volim posao bolničara. Radio sam i u drugim organizacijama i niti jedna druga organizacija mi ne pruži takav užitak u poslu kao ems. I mislim da je ems jedna od najvažnijih organizacija u igri jel bez nje nebi moglo puno toga da funkcionira.

Drugi razlog:
Mislim da bi ja bio odličan lider EMS-a zato što mnogo vremena provodim u igri, imam iskustva i mnogo sam radišan i poštujem ljude oko sebe. Volim da pomažem ljudima i nikad mi nije mrsko obaviti nekakav posao.

Treći razlog:
Želim pridonositi boljem i kvalitetnijem radu u EMS-u sa svojim radinim vještinama i sposobnostima rada. A mislim da bi mogao pridonjeti boljem i kvalitetnijem radu kroz mali vremenski period.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Redovno organizovanje obuka za nove članove, sedmičnih sastanaka i praktičnih vježbi značajno bi poboljšalo rad EMS organizacije. To bi omogućilo članovima da steknu više iskustva, usavrše svoje znanje i budu spremniji za različite situacije na terenu. Uveo bih sistem nagrađivanja za najaktivnije i najposvećenije članove. To bi dodatno motivisalo, podstaklo odgovornost i osiguralo kvalitetan rad. Posebno bih se fokusirao na primjenu što više RP medicinskih procedura, poboljšanu komunikaciju među zaposlenima, profesionalno ponašanje i poštovanje pravila organizacije. Vjerujem da bi ovaj pristup značajno unaprijedio rad EMS organizacije, povećao aktivnost članova i doprinio kvalitetnijem, ozbiljnijem i realističnijem RolePlay-u na serveru.

Rankovi:
--------------------

1. suspend 24h
2.suspend 48h
3.suspend 72h
----------------------
4.Bolničar na obuci
5.Mlađi bolničar
6.Bolničar

7.Stariji bolničar
8.Mlađi doktor
9.Doktor