Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Aplikacija za Lidera EMS | Kin Niksaa

Kin Niksaa

Player
Player
1. Vaše ime IRL:
Nikola

2. Vaše godine:
17

3. Vremenska zona:
gmt +2

4. Prosjek online po danu:
8 do 10 sati

5. Vaš Discord:
cjniksa

6. Vaše ingame ime:
Kin Niksaa

7. Vaš ID:
56862

Dodatne informacije

1. Lider za:
EMS
(Emergency Medical Services)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Prvi razlog:

Radio sam u EMS-u vec nekoliko puta i stvarno volim posao bolničara. Radio sam i u drugim organizacijama i niti jedna druga organizacija mi ne pruži takav užitak u poslu kao ems. I mislim da je ems jedna od najvažnijih organizacija u igri jel bez nje nebi moglo puno toga da funkcionira.

Drugi razlog:
Mislim da bi ja bio odličan lider EMS-a zato što mnogo vremena provodim u igri, imam iskustva i mnogo sam radišan i poštujem ljude oko sebe. Volim da pomažem ljudima i nikad mi nije mrsko obaviti nekakav posao.

Treći razlog:

Želim pridonositi boljem i kvalitetnijem radu u EMS-u sa svojim radinim vještinama i sposobnostima rada. A mislim da bi mogao pridonjeti boljem i kvalitetnijem radu kroz mali vremenski period.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Redovno organizovanje obuka za nove članove, sedmičnih sastanaka i praktičnih vježbi značajno bi poboljšalo rad EMS organizacije. To bi omogućilo članovima da steknu više iskustva, usavrše svoje znanje i budu spremniji za različite situacije na terenu. Uveo bih sistem nagrađivanja za najaktivnije i najposvećenije članove. To bi dodatno motivisalo, podstaklo odgovornost i osiguralo kvalitetan rad. Posebno bih se fokusirao na primjenu što više RP medicinskih procedura, poboljšanu komunikaciju među zaposlenima, profesionalno ponašanje i poštovanje pravila organizacije. Vjerujem da bi ovaj pristup značajno unaprijedio rad EMS organizacije, povećao aktivnost članova i doprinio kvalitetnijem, ozbiljnijem i realističnijem RolePlay-u na serveru.

Rankovi:

--------------------
1. suspend 24h
2.suspend 48h
3.suspend 72h
----------------------
4.Bolničar na obuci
5.Mlađi bolničar
6.Bolničar
7.Stariji bolničar
8.Mlađi doktor
9.Doktor