Momak je samo nestao tako , dok je bezao od nas , tako da je moguce da ima teleport cheat !
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Momak je samo nestao tako , dok je bezao od nas , tako da je moguce da ima teleport cheat vruh
bruh POV traje 6 secMomak je samo nestao tako , dok je bezao od nas , tako da je moguce da ima teleport cheat !
Znaci napustio si roleplay situaciju , bukvalno si uradio CL. Sad cu vam poslati ceo video.kad sam apo dole usao sam u familijarnu sveru a chiter nisam mozete da mi pretrazite komp nego kad sam pao napali su mi sveru tokom pucanja pa kad sam skocio dole usao sam usveru pogeldajte u logovima tad sam se tp na sveru
Jokara i kompanija cheatera nekog reportaju ....Znaci napustio si roleplay situaciju , bukvalno si uradio CL. Sad cu vam poslati ceo video.
Bilo bi lepo da naucite da pucate momci , posto realno prste nemate , pa zavidite svima sto se pucaju bolje od vas , bas bi zeleo da vidim kako se ti pucas ...Jokara i kompanija cheatera nekog reportaju ....
Brat moj padaš i sa tim cheatom , nego samo glupo koliko si providan jer si loš.....Bilo bi lepo da naucite da pucate momci , posto realno prste nemate , pa zavidite svima sto se pucaju bolje od vas , bas bi zeleo da vidim kako se ti pucas ...
Provalio si me brate , imam opasan cheat .Brat moj padaš i sa tim cheatom , nego samo glupo koliko si providan jer si
Arena sluzi da se nauci da se pucaBrat moj padaš i sa tim cheatom , nego samo glupo koliko si providan jer si loš.....