Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10479
Players nickname
Matke_Reyli
Administrators nickname
Ivkezz_Obama
Date
Dec 8, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/E5LMZ3I

David Magluta

Player
Player
Pišem ovu molbu za unban sa nadom da ćete izdvojiti malo vremena da saslušate moju priču i pružite mi drugu šansu. Znam da je pravilo G.P 6.22 jedno od najozbiljnijih pravila na serveru i svestan sam težine greške koja je napravljena, ali se iskreno nadam da ćete uzeti u obzir vreme koje je prošlo i moje godine u tom trenutku. Banovan sam sada već davnog 08.12.2022. godine od strane tadašnjeg admina pod imenom Ivkezz_Obama (koji, koliko sam upućen, više nema tu poziciju). Od tog dana je prošlo skoro 4 godine. Ja sam rođen 2010. godine, što znači da sam u trenutku dobijanja bana imao svega 12 godina. Bio sam bukvalno dete, nesvestan posledica svojih postupaka, nezreo i lakomislen. Tokom ove skoro četiri godine pauze, dosta sam stariji, ozbiljniji i svesniji pravila ponašanja u zajednici. S obzirom na to da se bliži Amnesty Week, odlučio sam da napišem ovu žalbu malo ranije kako ne bih zakasnio ili promašio tačan dan, jer mi je zaista stalo do ovog projekta. Takođe, svedoci smo velikih vesti da se RageMP polako gasi i da Grand RolePlay prelazi na FiveM platformu. Moja najveća želja je da dobijem priliku da se vratim i odigram barem još malo na ovoj staroj, prepoznatljivoj RageMP skripti koja nam je svima donela toliko lepih trenutaka, pre nego što server potpuno promeni platformu. Ne tražim opravdanja za ono što je bilo 2022. godine, svestan sam da sam pogrešio. Ali verujem u vašu humanost i u smisao "Amnesty" nedelje – a to je opraštanje onima koji su se promenili. Pristajem na sve uslove koje postavite, uključujući i brisanje novca (money wipe) ili bilo šta što smatrate potrebnim, samo da dobijem još jednu priliku da zaigram sa starim društvom. Hvala vam unapred na izdvojenom vremenu i nadam se pozitivnom odgovoru. Srdačan pozdrav.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom