sve u pov kazni ti forum nalog
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sve u pov kazni ti forum nalog
Idalje gledamo zmajeva jaja?
![]()
ja kako znam i kako sam informisan lider state ili crime ne smije da bude toksican niti na forumu niti ing mozda grijesim![]()
Tako je pametan si P.Z.L 3.3 Ponašajte se neprikladno (sukobljeno, neprikladno). Toksičnost je strogo zabranjena.
Ja sam te lepo pitao idalje gledamo zmajeva jaja ( Dragon Ball ), posto vidim velik si fan
nema ja sta tebi da odg uzivaj i moj ti je savjet da se opametis da ne budes kao ovi sto su toliko od mene![]()
Ne trebaju mi saveti ja sam sigma
kao sto si ti Dragon Ball ( zmajeva jaja ) fan
![]()
alek shayk sve sam ti rekao odje i na diskordu toliko od mene dje god me vidis samo me zaobilazi toliko od mene
Watch 7d284fa5-2875-4b6e-b15d-54f0f849fa78-render | Streamable Zeljko u jakoj turazi ne moze da sastavi prostu recenicu mukooooooo
Ja koliko vidim ti places po forumu u 6 ujutru, pozdraaav batoooau sto smo nesto opasni ne znam ko place odje po forumu uzivaj mi
alek shayk sve sam ti rekao odje i na diskordu toliko od mene dje god me vidis samo me zaobilazi toliko od mene
Ma preznojio se deckoNemoj da mi namigujes, sta sam ti ja ovde?
placess zeljo hoces da me se resis ali ne moze bajcooo
polako samo cekam pravi trenutak i priliku za to
Nemoj da mi namigujes, sta sam ti ja ovde?