Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
80292
Players nickname
Zemo Grbic
Administrators nickname
Ezer Luxor
Date
Jul 20, 2026
Time
1:22
Proofs
https://youtu.be/dQOdV0dolhY?si=x4HwMFbfj7p539b4

ZEMOPANDA

Player
Player
Draga administracijo, vas kolega je po mom kako sam se informisao i vidim donio pogresnu odluku jer imam par istih primjera gdje mi momci broje na slucajevima prije nego sto izadje slucaj to i jeste pun sat i svaki put je odobreno a sad od jednom odbijeno jos imam i snimak gdje mi opet vas kolega administrator ( Adijan Corelli ) potvrdjuje da ne sme da se broji pre izlazka slucaja jer kao sto mi je objasnjeno nema razlog za sta mi broji jer slucaj jos nije izasao pa molim da se ovo malo bolje pregleda i ako hocete prilozit cu vam cak i snimak vaseg kolege koji je sam rekao AKO vam zatreba snimak da smijem da prilozim kako mi je potvrdio da se ne sme brojati prije slucajeva a ovdje su vam linkovi slucajeva koji su odobreni pa vas molim da pregledate i odlucite kako je i da znam za dalje kako i sta...najljepsa vam hvala

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Postoje 2 vrste Slucaj je vrjedan , imamo event na Vinewoodu gdje mora da se postuje PD1.2 , kada otkuca prvi sat mozete da se pucate dok neko ne pobjedi i uzme slucaj je vrjedan ( padobran ) nakon sto uzme event staje

I imamo ove slucaj je vrjedan po dokovima kod kojih se postuje GP6.15 , i moze da se daje uslov uz 5s prije nego se padobran moze da se pokupi , uslov je udalji se , napusti podrucje i sl , nakon 5s ako se ne ispostuje imas pravo da pucas osobu a ona ima cim ti opucas pravo na samoobranu , razlog u ovoj situaciji sam po sebi je automatski prisutan bez da mora da se izgovori ako si u pribliznom radijasu oko padobrana ( slucaj je vrjedan)

U ovom slucaju Slucaj je vrjedan na doku je u pitanju je GP6.15 je ispostovan i administrator je donio ispravnu odluku
A svi ostali administratori koji su radili pogresno ce biti skrenuta paznja i objasnjeno cjeloj administraciji kako i kada da postupa sa ovim slucajevima kako se zabuna ne bi ponovila , hvala na razumjevanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom