NIsam znao za gov da ne pisem tu novi sam igrac igram po ceo dan samo zbog ems to mozete da vidite na bubici juce smo bili na lab do reseta zato sto nisamo imali lekove ja se starno izvinjavam zbog moje greske ali ja ovaj server igram samo zbog ems to moze te da pitate sve zaposlene je lsam tu skoro 24/7 jel mi se svidjao vaj server bio sam na dosta servera al mi ovaj najbolji za organizaciju ja sam novi igrac i prvi put sam u dmorgan daj te mi jos jednu sansu svima koji su pocetnici moglo se desi ja bih vas jako zamolio da pogleda te diskord ems i da vidi te lab akcije i da pitate sve ljude iz ems dali sam tu po ceo dan i dali se trudim da pomognem serveru da bude ziv ems zato sto nemamo radnike ne znam sta je ovo jedva naliz ranike da ih zaposlim molim vas za mi da te jos jednu sansu znacilo bi meni puno zato sto se trudim u ovaj server dajem svoje dane da bi bio ovde i grandovao ovo sve izgleda kao da nije istina zato za molio bih vas da pitate sve zaposlene dali sam tu po ceo dan i da se bas trudim hvala puno na razumevanju Molim vas jos jednom da mi skinete kaznu zato sto sam nov ako se desi oprt daj te mi perma ban.Hvala jos jednom na razumevanju