Informacije
Vaše ime IRL: FilipVaše godine: 15
Vremenska zona: GMT +1
Prosek online po danu: 5–10h
Vaš Discord: kudrafilip_123
Vaše ime u igri: Kudraa Floo
Vaš ID: 76641
1. Lider za:
Marabunta Grande2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (3 razloga)
2.1 Iskustvo i organizacija
Tokom svog vremena provedenog na serveru stekao sam dosta iskustva u kriminalnim organizacijama i upoznao način na koji funkcioniše kvalitetan RolePlay. Smatram da posedujem dovoljno znanja da uspešno vodim Marabuntu, organizujem članove i održavam stabilnu i aktivnu organizaciju.2.2 Odgovornost i timski rad
Liderska pozicija za mene predstavlja veliku odgovornost, a ne samo viši rang. Želim da budem osoba koja će saslušati svakog člana, rešavati probleme na miran način i truditi se da svi imaju priliku da učestvuju u organizaciji. Verujem da dobra atmosfera i međusobno poštovanje donose najbolje rezultate.2.3 Napredak organizacije
Moj cilj je da Marabunta bude prepoznata po kvalitetnom i realističnom RolePlay-u, disciplini i aktivnosti. Trudio bih se da organizacija svakodnevno napreduje kroz različite RP situacije, kvalitetnu komunikaciju i dobru saradnju među članovima.3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1 Bolja koordinacija članova
Smatram da bi organizacija funkcionisala još bolje kada bi članovi više komunicirali i zajedno planirali svoje aktivnosti. Redovni sastanci i dogovori doprineli bi kvalitetnijem RP-u, boljoj organizaciji i manjem broju nesporazuma.3.2 Motivacija i razvoj novih članova
Novi članovi često nisu sigurni kako da se uključe u priču organizacije. Moj predlog je da svaki novi član dobije mentora ili iskusnijeg člana koji će mu pomoći da se što brže uklopi i razume način funkcionisanja organizacije. Na taj način bi bili aktivniji i ostali duže u organizaciji.3.3 Više RP događaja i discipline
Organizacija bi trebalo češće da organizuje sastanke, interne obuke, pregovore sa drugim organizacijama, patroliranja teritorija i druge RP aktivnosti koje će učiniti igru zanimljivijom. Takođe, važno je da svi članovi poštuju pravila servera i ne mešaju IC i OOC informacije kako bi RolePlay ostao na visokom nivou.3.4 Više saradnje između viših i nižih rankova
Smatram da bi organizacija bila uspešnija kada bi članovi sa višim rankovima više sarađivali sa nižim rankovima. Kroz zajedničke RP akcije, obuke i svakodnevne aktivnosti iskusniji članovi mogu preneti svoje znanje, dok će noviji članovi brže napredovati i osećati se kao važan deo organizacije.3.5 Jasna podela zadataka i odgovornosti
Verujem da bi organizacija bila organizovanija kada bi svaki član imao jasno određenu ulogu i odgovornosti tokom RP situacija. Na taj način bi svako znao šta se od njega očekuje, akcije bi bile bolje koordinisane, a ceo RolePlay bi izgledao realističnije i profesionalnije.Rankovi
- Prospect
- Hoodster
- Shooter
- Banger
- Gangster
- Steppa
- Enforcer
- Warlord
- Turfer
- Turf Team Leader
- Consigliere
- Don
- The Godfather
Hvala na izdvojenom vremenu i čitanju moje aplikacije.
Nadam se da ćete prepoznati moju želju, ozbiljnost i spremnost da vodim Marabunta Grande na najbolji mogući način.
Srećno svim ostalim kandidatima!
Kudraa Floo