Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Marabnuta Grande | Kudraa Floo

Kudra

Player
Player

Informacije​

Vaše ime IRL: Filip
Vaše godine: 15
Vremenska zona: GMT +1
Prosek online po danu: 5–10h
Vaš Discord: kudrafilip_123
Vaše ime u igri: Kudraa Floo
Vaš ID: 76641

1. Lider za:​

Marabunta Grande

2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije? (3 razloga)​

2.1 Iskustvo i organizacija​

Tokom svog vremena provedenog na serveru stekao sam dosta iskustva u kriminalnim organizacijama i upoznao način na koji funkcioniše kvalitetan RolePlay. Smatram da posedujem dovoljno znanja da uspešno vodim Marabuntu, organizujem članove i održavam stabilnu i aktivnu organizaciju.

2.2 Odgovornost i timski rad​

Liderska pozicija za mene predstavlja veliku odgovornost, a ne samo viši rang. Želim da budem osoba koja će saslušati svakog člana, rešavati probleme na miran način i truditi se da svi imaju priliku da učestvuju u organizaciji. Verujem da dobra atmosfera i međusobno poštovanje donose najbolje rezultate.

2.3 Napredak organizacije​

Moj cilj je da Marabunta bude prepoznata po kvalitetnom i realističnom RolePlay-u, disciplini i aktivnosti. Trudio bih se da organizacija svakodnevno napreduje kroz različite RP situacije, kvalitetnu komunikaciju i dobru saradnju među članovima.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji​

3.1 Bolja koordinacija članova​

Smatram da bi organizacija funkcionisala još bolje kada bi članovi više komunicirali i zajedno planirali svoje aktivnosti. Redovni sastanci i dogovori doprineli bi kvalitetnijem RP-u, boljoj organizaciji i manjem broju nesporazuma.

3.2 Motivacija i razvoj novih članova​

Novi članovi često nisu sigurni kako da se uključe u priču organizacije. Moj predlog je da svaki novi član dobije mentora ili iskusnijeg člana koji će mu pomoći da se što brže uklopi i razume način funkcionisanja organizacije. Na taj način bi bili aktivniji i ostali duže u organizaciji.

3.3 Više RP događaja i discipline​

Organizacija bi trebalo češće da organizuje sastanke, interne obuke, pregovore sa drugim organizacijama, patroliranja teritorija i druge RP aktivnosti koje će učiniti igru zanimljivijom. Takođe, važno je da svi članovi poštuju pravila servera i ne mešaju IC i OOC informacije kako bi RolePlay ostao na visokom nivou.

3.4 Više saradnje između viših i nižih rankova​

Smatram da bi organizacija bila uspešnija kada bi članovi sa višim rankovima više sarađivali sa nižim rankovima. Kroz zajedničke RP akcije, obuke i svakodnevne aktivnosti iskusniji članovi mogu preneti svoje znanje, dok će noviji članovi brže napredovati i osećati se kao važan deo organizacije.

3.5 Jasna podela zadataka i odgovornosti​

Verujem da bi organizacija bila organizovanija kada bi svaki član imao jasno određenu ulogu i odgovornosti tokom RP situacija. Na taj način bi svako znao šta se od njega očekuje, akcije bi bile bolje koordinisane, a ceo RolePlay bi izgledao realističnije i profesionalnije.

Rankovi​

1. Prospect
  2. Hoodster
  3. Shooter
  4. Banger
  5. Gangster
  6. Steppa
  7. Enforcer
  8. Warlord
  9. Turfer
  10. Turf Team Leader
  11. Consigliere
  12. Don
  13. The Godfather

Hvala na izdvojenom vremenu i čitanju moje aplikacije.

Nadam se da ćete prepoznati moju želju, ozbiljnost i spremnost da vodim Marabunta Grande na najbolji mogući način.

Srećno svim ostalim kandidatima!

Kudraa Floo

Top Bottom