Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za The Bloods Street Gang | Kristijan Viperion

Rejected
Status
Not open for further replies.

Kristijan Errorr

Player
Player
Vaše ime IRL: Kristijan

1. Vaše godine: 15
2. Vremenska zona: UTC+2
3. Prosjek online po danu: 9-14h
4. Vaš Discord: kristijan89
5. Vaše ingame ime: Kristijan Viperion
6. Vaš ID: 59168
Dodatne informacije

1. Lider za: The Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

(Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Iskustvo, motivacija i poznavanje rada organizacije

The Bloods Street Gang je organizacija koja mi je oduvek bila zanimljiva zbog svog karakterističnog identiteta, načina funkcionisanja i same atmosfere unutar organizacije. Kroz svoje prethodno iskustvo imao sam priliku da budem deo HC timova u različitim gangovima, gde sam stekao potrebno znanje o organizaciji članova, vođenju aktivnosti i rešavanju različitih situacija. Smatram da posedujem dovoljno iskustva i odgovornosti da preuzmem poziciju lidera i da svojim radom doprinesem razvoju organizacije.

2. Kvalitetan i pouzdan HC tim
Jedan od mojih glavnih razloga jeste to što već imam formiran HC tim koji je spreman da preuzme odgovornost i aktivno učestvuje u vođenju organizacije. Članovi tima poseduju iskustvo u različitim situacijama i spremni su da zajedno rade na održavanju reda, organizaciji članova i sprovođenju različitih aktivnosti. Poseban fokus bih stavio na dobru komunikaciju, međusobno poštovanje i kvalitetno planiranje, kako bi svaka RP situacija, od talačkih situacija do većih organizovanih akcija, bila što zanimljivija i kvalitetnije odrađena.

3. Aktivnost, organizacija i dugoročni razvoj
Moj cilj je da The Bloods Street Gang bude aktivna, organizovana i prepoznatljiva organizacija koja će svakodnevno biti prisutna na serveru. Želim okupiti aktivne i ozbiljne članove koji će biti spremni da učestvuju u RP situacijama, eventima i različitim aktivnostima. Takođe, želim stvoriti dobru atmosferu unutar organizacije, gde će svaki član znati svoje obaveze i imati motivaciju da napreduje. Uz kvalitetno vođenje, dobru organizaciju i konstantnu aktivnost, cilj mi je da The Bloods Street Gang postane jedna od najjačih, najaktivnijih i najprepoznatljivijih crime organizacija na serveru.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
1. Fokus na kvalitet, a ne samo na broj aktivnosti

Moj cilj bi bio da se članovi ne okupljaju samo zbog nagrada ili rankova, već da svaka aktivnost ima svoju priču i smisao. Želeo bih da se kroz različite situacije, poput talačkih situacija, pljački, akcija i drugih događaja, napravi kvalitetan RP koji će biti zanimljiv kako za naše članove, tako i za ostale igrače na serveru.

2. Jasna organizacija i podela odgovornosti
Smatram da je dobra organizacija ključ uspešnog RP-a. Svaki član bi imao jasno definisanu ulogu i znao bi šta se od njega očekuje. HC tim bi bio zadužen za koordinaciju većih aktivnosti, dok bi se članovi postepeno učili kako da samostalno učestvuju u različitim RP situacijama.

3. Razvijanje individualnih sposobnosti članova
Želeo bih da svaki član ima mogućnost da se razvija i pronađe svoju ulogu unutar organizacije. Aktivne i sposobne članove bih podsticao da preuzimaju više odgovornosti, učestvuju u organizaciji akcija i vremenom postanu deo HC tima. Na taj način bi se stvarala kvalitetna baza budućih lidera i iskusnih članova.

4. Uvođenje internih treninga i priprema
Organizovali bismo povremene interne treninge i pripreme kako bi članovi bili spremniji za različite RP situacije. Kroz simulacije i vežbe članovi bi mogli da nauče kako da pravilno reaguju u talačkim situacijama, većim akcijama i drugim nepredviđenim situacijama, što bi doprinelo boljem RP-u i manjem broju grešaka.

5. Podsticanje kreativnog RP-a
Pored standardnih aktivnosti, želeo bih da članovi imaju slobodu da predlažu sopstvene ideje i scenarije. Najbolje ideje bismo zajedno realizovali kako bi organizacija imala raznovrsniji sadržaj i kako se RP ne bi svodio samo na nekoliko istih aktivnosti koje se ponavljaju iz dana u dan.

6. Jačanje odnosa i interakcije sa drugim organizacijama
Trudio bih se da izgradimo kvalitetne odnose sa drugim organizacijama kroz različite RP situacije, saradnje i sukobe. Smatram da dobra interakcija između organizacija može stvoriti mnogo zanimljivih priča i situacija, kao i doprineti celokupnom kvalitetu RP-a na serveru.

7. Praćenje rada organizacije i stalno unapređivanje
Tokom celog mandata bih pratio šta funkcioniše dobro, a šta bi moglo da se poboljša. Zajedno sa HC timom bih redovno razgovarao sa članovima, saslušao njihove predloge i pokušao da pronađemo najbolja rešenja za probleme koji se pojave. Cilj bi bio da se organizacija konstantno razvija i da svakim danom pruža sve kvalitetniji RP.

🔴 Blood Street Gang — Rank System​

13. – Big Blood
12. – Street King
11. – First OG
10. – Block Captain
9. – Hood Commander
8. – Street Veteran
7. – Graffiti Leader
6. – Graffiti Team
5. – Turfer
4. – Street Hustler
3. – Young Blood