Informacije:
1. Vaše ime u RL: Kristijan
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10h
5. Vaš Diskord: .tersdfff.
6. Vaše Ingame ime: Kristijan Zec
7. Vaš ID: 38307
Dodatne Informacije:
1. Lider za: Marabnuta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Zelim biti lider ove organizacije iz vise razloga:
2.1- Smatram da sam dovoljno sposoban da odgovorim zahtevima ove organizacije, te mislim da bih dobar vodja. Takodje imam odlican tim ljudi koji znaju da vode crime.
2.2 - Zeleo bih da se oprobam u pozicije crime lidera.
2.3 - Zelim da pomognem organizaciji i RP-u u crime-u da se vrati na stare dobre dane. Gde je bilo dosta ljudi u Crime-u i gde je Criminal bio na vrhuncu, kada state nije mogao mnogo Crime-u.
3. - Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1 - Potrudio bih se da se aktivnost u getu oko robanja i farbanje grafita. Povecao bih i saradnju medju bandama radi boljeg RP-a. Da bi bolje saradjivali i radili zajedno protiv State-a!
3.2 - Svaki clan bi imao svoja prava, svoje obaveze i imao bi svoj nagradu u vidu bonusa.
3.3
Rankovi:
13. Leader
12. Co-Leader
11. Zecevi
10. O.G
9. Turfer
8. Grafit Team Leader
7. Grafit Team
6. Gheto Warrior
5. Dealer
4. Hitman
3. Loyal member
2. Newbie
1. Suspended
1. Vaše ime u RL: Kristijan
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10h
5. Vaš Diskord: .tersdfff.
6. Vaše Ingame ime: Kristijan Zec
7. Vaš ID: 38307
Dodatne Informacije:
1. Lider za: Marabnuta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Zelim biti lider ove organizacije iz vise razloga:
2.1- Smatram da sam dovoljno sposoban da odgovorim zahtevima ove organizacije, te mislim da bih dobar vodja. Takodje imam odlican tim ljudi koji znaju da vode crime.
2.2 - Zeleo bih da se oprobam u pozicije crime lidera.
2.3 - Zelim da pomognem organizaciji i RP-u u crime-u da se vrati na stare dobre dane. Gde je bilo dosta ljudi u Crime-u i gde je Criminal bio na vrhuncu, kada state nije mogao mnogo Crime-u.
3. - Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1 - Potrudio bih se da se aktivnost u getu oko robanja i farbanje grafita. Povecao bih i saradnju medju bandama radi boljeg RP-a. Da bi bolje saradjivali i radili zajedno protiv State-a!
3.2 - Svaki clan bi imao svoja prava, svoje obaveze i imao bi svoj nagradu u vidu bonusa.
3.3
Rankovi:
13. Leader
12. Co-Leader
11. Zecevi
10. O.G
9. Turfer
8. Grafit Team Leader
7. Grafit Team
6. Gheto Warrior
5. Dealer
4. Hitman