Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass rule break | Porodica Green Gang

Status
Not open for further replies.
Your ID
24824
Players nickname
Dusaan Gotti
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 5, 2022
Time of violation
00:53
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=p7_SPm-FiMc&ab_channel=DusanFilipovic

Duki Suzzuki

Player
Player
Ja stvarno ne znam gde vodi ovo ali ova porodica stvarno nema dve blage veze sta znaci RP. Sta je razlog svemu ovom ne znam ali mozda napad na njihovu porodicu koji smo odradili pre 4-5 veceri (raid). GP 3.1 i 6.19 su krsena vise puta od njihove strane kao sto se vidi u POV-u. Nije im to jedina situacija vidim i posle informala koji je bio 50ak minuta kasnije isto su nastavili da rade.

Galaxy4Life

Player
Player
Ovo vredjanje je vezano posle biz wara vise IC nego OOC kao sto i sami mozemo ovde da vidimo da radite ogroman MG i ometate nas dok idemo na eventu dok smo mi bili prvi i sada tu nesto dizete tenziju oko gluposti samo znate da se tuzakate toliko od mene. Znaci sami ste dosli i zapoceli svadju i sada trazite nesto zauzvrat sto necete dobiti kao sto ja mogu da vidim. Prvo procitajte knjigu a ne suditi po koricama.

Fixon Gotti

Player
Player
Prvi smo dosli ne znam o cemu pricate momci vi ste dosli da nam pricate kako ste najjaci pa ste krenuli da vredjate. Lazes i pokusavas da se izvuces.

Duki Suzzuki

Player
Player
Ovo vredjanje je vezano posle biz wara vise IC nego OOC kao sto i sami mozemo ovde da vidimo da radite ogroman MG i ometate nas dok idemo na eventu dok smo mi bili prvi i sada tu nesto dizete tenziju oko gluposti samo znate da se tuzakate toliko od mene. Znaci sami ste dosli i zapoceli svadju i sada trazite nesto zauzvrat sto necete dobiti kao sto ja mogu da vidim. Prvo procitajte knjigu a ne suditi po koricama.
Ali ti sine lazes 🤣 prva rec koju ste rekli kad ste dosli je psovka bila dok smo mi cekali ostatak porodice. Vredjali ste i pre i posle i posle 😅

Duki Suzzuki

Player
Player
U svakom slucaju zapoceli ste svadju i tome je kraj. Dosli ste na nase mesto umesto da nadjete drugu lokaciju nego pravite dramu.
Slusaj ovako to sta ti pricas to veze sa zivotom nema. Postavi dokaz pa nesto pricaj, svi mi mozemo ovde lagati i pricati neke izmisljene price ali pov je pov. Pozz ljubi Gotti.

phillipontop

Gamer zone, Be careful.
Player
Ali ti sine lazes 🤣 prva rec koju ste rekli kad ste dosli je psovka bila dok smo mi cekali ostatak porodice. Vredjali ste i pre i posle i posle 😅
I sta ste uradili posle na bizzwaru?Pali prvi kao kerovi.

Fixon Gotti

Player
Player
U svakom slucaju zapoceli ste svadju i tome je kraj. Dosli ste na nase mesto umesto da nadjete drugu lokaciju nego pravite dramu.
Nigde ne pise da je vase mesto, znaci po tvojoj prici je da svako moze da kupi mesto gde ce da ide na bizwar xD. Hvala unapred adminu koji ce resiti jer sve ima na povu!

Noxile

URKE ON TOP BIT**ES
Player
ALO DECO IZ GOTTI-A NA SPAVANJE NEMATE RUKE PA MORATE UBIJATI PRED EVENT ,PRVO POSETITE MATIJEVICA PA ONDA NA GRAND DECO.!

Duki Suzzuki

Player
Player
ALO DECO IZ GOTTI-A NA SPAVANJE NEMATE RUKE PA MORATE UBIJATI PRED EVENT ,PRVO POSETITE MATIJEVICA PA ONDA NA GRAND DECO.!
Slusaj slinavko jedan ja sam imam vise godina od vasih 5 najstarijih clanova ear rejpate, psujete, vredjate i plus uz to ocajni ste pucaci. Ovi vasi imaju vokabular manji od papagaja koji zna 3 reci da ponavlja. Zato bolje nemoj da se blamiras ovde sa jos uvreda jer veze sa zivotom ni sa igrom nemas.

Noxile

URKE ON TOP BIT**ES
Player
Slusaj slinavko jedan ja sam imam vise godina od vasih 5 najstarijih clanova ear rejpate, psujete, vredjate i plus uz to ocajni ste pucaci. Ovi vasi imaju vokabular manji od papagaja koji zna 3 reci da ponavlja. Zato bolje nemoj da se blamiras ovde sa jos uvreda jer veze sa zivotom ni sa igrom nemas.
NISI JOS CUO ZA MENE?

milosst686

Player
Player
Osim sto se derete kao deca, sto i jeste, nisu prekrsena pravila, niko nije ubijen pred event

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
aj ne serite kakvo vredjanje cim smo izasli iz bolnice ste se svi okupili i rekli au ste pali i izazivali nass da vas tako vaspitamo!!!
BYE lmao

phillipontop

Gamer zone, Be careful.
Player
ou ocajni pucaci a vi pali prvi na event

Ari1122

https://www.youtube.com/watch?v=Y2C5n_eXrq4
Player
Evo jos malo vređanja
. Hvala adminu koji resava ovo!
OVO ti je sve IC vredjanje IC VREDJANJE JE DOZVOLJENO,a to sto smo vas ubili odma kad ste usli na biz,to nije do nas,to je do vas sto nemate rukei sada placite po forumu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom