Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Odbijanje Neformalne Organizacije | Micka Mic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4375
Players nickname
Kayn Darkin
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Jul 22, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1388428/#post-4816942

Kayn_Darkin

Player
Player
Poštovani administratori,
Obraćam vam se sa molbom da mi omogućite ponovno podnošenje zahteva za neformalnu organizaciju. Ovo nije zalba vec molba gde bih Vas zamolio da razmotrite situaciju. Svestan sam da sam napravio grešku kao lider familije time što sam koristio engleski jezik u Prime chatu tada nisam imao neformalnu, što po pravilima nije dozvoljeno. Za taj prekršaj sam dobio MUTE kaznu i prihvatio sam je bez prigovora, jer razumem da sam odgovoran za svoje postupke. Napisao sam tacno " ko je INVITE-ovao BRO" sto je interna sala polu srpski polu engleski. Nisam imao nameru da nikog uvredim.Međutim, nisam bio svestan da će zbog moje greške cela familija ostati bez mogućnosti da dobije neformalnu organizaciju i da podnesemo zahtev nego moramo cekati jos 25 dana preko mesec koji smo vec cekali. Smatram da su članovi moje familije kažnjeni zbog mog propusta, iako oni nisu učestvovali u tome iako nisam bio svestan da je to uslov za neformalnu. Jer je kazna minijaturna..Na serveru sam od samog početka i verujem da znate da ovakve stvari nisu nešto što mi se često dešava. Upravo zbog toga osećam veliku odgovornost i krivicu prema ljudima koji igraju sa mnom. Zbog jedne moje greške već više od mesec i šest dana cela familija ne može da igra informale Zato vas iskreno molim da mi uklonite zabranu podnošenja zahteva koja traje jos 25 dana ili smanjite vreme da podnesem novi zahtev za neformalnu organizaciju. Obećavam da se ovakav propust neće ponoviti i da ću ubuduće još više voditi računa o pravilima servera.
Hvala vam unapred.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom