Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51090
Players nickname
Neca Pluxuryy
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jul 22, 2026
Time
20:13
Proofs
https://youtu.be/G-UQBMHfnQo

Neca Pluxury

Player
Player
Postovana administracijo malopre sam dobio ban za G.P 6.3 Koji nisam prekrsio
naime bio sam do danas zamenik u EMS-u gde nisam ukrao niti jednu masku mozete proveriti logove mene i zaposlenih trenutno
ja izlazim iz EMS-a danas u 16:50 Nakon sto sam dobio odobrenje da izadjem sa pozicije 02 od strane Mate Ackerman Kuratora ems-a
sada ja dobijam ban za navedeno pravilo koje nisam prekrsio jer kao sto mozete videti u logovima kod ID : 91368 da mu ja prethodno nisam dao medicinske maske vec on meni daje medicinske maske koje je on uzimao i ja kasnije te maske stavljam na tezgu samim tim ja ne krsim nikakvo pravilo G.P 6.3 jer nisam nista ukrao stavio sam na tezgu na pijaci masku na prodaju 1 od tih 10 koje mi je navedeni id dao i kasnije dobijam Ban PP-Main acc za 6.3 molio bih da se pogledaju logovi kako bi videli da nisam kriv i da nisam nista ukrao vec da sam dobio maske koje sam stavio na prodaju, pritom nisam tada bio u ems-u

Molim za unban jer smatram da nisam kriv!
Zamolio bih vas da pogledate sve dokaze koje imam i da pogledate logove hvala unapred!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom