Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
83689
Players nickname
Aksar Sahur
Administrators nickname
Lui Alcapone
Date
Jul 22, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1393036/

Edward Pardon

Player
Player
Dobro vece pre 11-12 dana sam se prijavio za lidera Vagosa Rejected - Lider za Los Santos Vagos I Aksar Sahur i odbijena je "trenutno ne trazimo kandidate sa ovim specifikacijama" i zato sam se juce prijavio za lidera Bloodsa i odbijeno mi je zbog istog razloga Rejected - Lider za Blood Street Gang I Aksar Sahur i zato sam se danas prijavio za lidera Marabunte i izmenio sam aplikaciju malo ali ponovo sam odbijen zbog istog razloga Rejected - Lider za Marabunta Grande I Aksar Sahur ne znam o cemu se radi da li imam black listu za lidera i ne znam zasto bi imao bl za lidera kad zadnji put kad sam pozvan na intervju sam prosao i bio lider bloodsa posle toga sam npravio kratku pauzu sa igranjem i sad sam nazad ponovo i nisam imao skoro nikakvog kontakta sa serverom u ovoj pauzi (sto se tice ulazenja na server forum itd) ako imam bl za lidera molio bi da se skloni jer nisam krsio nikakvo pravilo sto se toga tice niti mislim krsiti jer nameravam igrati na serveru i pokusati svoje najbolje da budem lider ponovo.
Hvala na citanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom