Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Youngstar___

Player
Player

1. Vaše ime IRL: Eman
2.Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: (UTC+01:00)
4. Od kada do kada ste inace ingame :12:00 do mozda 23:00 nekad i vise
5. Prosjecna aktivnost po danu:6-10
6.Vas diskord:chio_1004010
7.Vas ing ime:Sergei Youngstar
8. Vaš ID:73635
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: assistent admina​

1. Zašto želite postati admina?​

Želim postati asistent admina jer sam izuzetno aktivan na serveru, odlično poznajem pravila i funkcionalnosti servera, te želim direktno pomagati igračima. Uloga asistenta mi savršeno odgovara jer volim biti na usluzi zajednici — odgovarati na pitanja, rješavati nedoumice novim igračima i olakšati rad glavnoj administraciji. Ovu poziciju vidim kao priliku da svojim trudom doprinesem ugodnijem okruženju na serveru.

2. Koje su vaše prednosti?​

Moje glavne prednosti su strpljenje, komunikativnost i visoka aktivnost. Imam dobro strpljenje za rad s igračima, smireno objašnjavam pravila i trudim se da svako dobije brz i tačan odgovor na svoj upit. Radije biram edukativan pristup nego strogost. Također, odlično funkcionišem u timu, brz sam u pisanju i odgovaranju na tickete te spreman na učenje od iskusnijih kolega.

3. Koje su vaše najveće slabosti?​

Ponekad želim svima detaljno objasniti problem što mi može oduzeti malo više vremena, pa radim na tome da odgovori budu kraći i efikasniji. Također, ukoliko se susretnem s nekom specifičnom i rijetkom situacijom, ne ustručavam se pitati starije admine za savjet kako ne bih napravio grešku, ali brzo učim iz svakog iskustva.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admina?​

Zelim postati assistent ne admin alo ako je potrebno da.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?​

Nemam ga, ali ukoliko bih ga imao, naravno da bih ga prodao u skladu s pravilima servera.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprečava da budete aktivni?​

Trenutno je ljetni raspust tako da imam dosta slobodnog vremena za aktivnost na serveru. Jedina kratkotrajna odsustva mogu biti ukoliko odem na more ili kraći odmor, ali o svemu tome bih blagovremeno obavijestio vodstvo i organizovao svoje vrijeme tako da to ne utiče na moj rad.

Hvala na vasem vremenu dok ste citali i nadam se dobrom odgovoru :)

Hvala na čitanju 𝓢𝓮𝓻𝓰𝓮𝓲 ...

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Niste clan novog Grand Official discord servera
Potrebno je da se pridruzite istom
Ukoliko ste clan, dostavite ispravan discord user name​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom