Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
295

Adonis Zabataaa

Player
Player
Dakle dosao sam u dvoriste kuce zatim sam pao izvan dvorista i onda me je ID 19896 iz daljine poceo pucati bez odbrojavanja i ako sam izaso iz dvorista kuce i dosao je tek do mene kada me je ispucao,posle toga uradio je cisti PG tako sto je pricao na radio sa puskom u ruci.

Last edited:

Daniel123

Player
Player
Dakle došao sam krasti panele zatim me ID 19896 iz daljine počeo pucati bez odbrojavanja i ako sam izašao iz dvorišta kuće i došao je tek do mene kada me je ispucao,posle toga uradio je čistu PG tako što je pričao na radiju sa puskom u
Bilo je odbtojano 5 sekundi nakon toga sam krenuo pucati

Last edited:

milosst686

Player
Player
Brate dođes da se kurčiš, i posle radiš fearRP, imaš pušku na glavu i ti vadiš pušku, a tražiš odbrojavanje.... Znači prestanite da glumite mafiju ako ne umete i plačete posle

Adonis Zabataaa

Player
Player
Brate dođes da se kurčiš, i posle radiš fearRP, imaš pušku na glavu i ti vadiš pušku, a tražiš odbrojavanje.... Znači prestanite da glumite mafiju ako ne umete i plačete posle
prvo sam si bio drugo pancir sam imo na sebi trece pucas me izvan dvorista dalje necu da pricam

Marijan Glock

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 19896 dobit će kaznu za G.P 6.15
  • Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom