Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56828
Players nickname
Alek_Shayk
Administrators nickname
Tefo_Verstappen
Date
Jul 23, 2026
Time
00:00
Proofs
Admin ima pov ne ja

Alek Shayk

👑
Leader
Pozdrav, dobio sam warn na organizaciju radi krsenja CB od strane lidera ja pravilo ne znam kako sma prekrsio prvi put sam otisao da promenim ime gde je admin speco i ima pov nadam se posto prvo me je ignorisao kada sma trazio legitimaciju pa je posle dao zatim nije hteo da me pusti da udjem u zgradu vlade, drugi put sam javio administratoru da mi nije dao legitimaciju i onda sam dosao opet da trazim legitimaciju i da podignem pare gde je opet na povu
krsio navedeni pravilo i onda su dosli 2 gov sluzbenika i bili toksicni i jedan od njih nije dao legitimaciju ako je mogao da kazni mogu organizaciju za cop bait kroz roleplay
i nisam provocirao drzavne sluzbenike samo sam role-playo a ja sam javio adminu da cu se vratiti i on je rekao specam nije rekao da mogu prekrsiti pravilo al realno pravilo nije prekrseno zamolio bih da zatrazite od admina pov da vidite da sam javio i da mi se kazna skine hvala takodje ima tiket gde sam napisao to i tefo je odgovorio

Takodje da nadodam ja sam hteo da napravim dokument i da okacim u novine gradski kako gad Li-u kroz roleplay posto nije hteo da saradjuje ili da se pravi dokument o njemu korupciji posto ne mogu uci posto mora me pretrazit a nemam nit dosije nit ista povezano sa krimininalom i nisam tad imao klasifikaciju ne znam sto al svakako insistirao je i ako sam mu vise puta rekao da imam pun imunitet posto sam drzavni serif
Takodje promenio sam identitet 2 puta ja mslm

Takodje evo imate u linku video sa razgovorom admina preko tiketa a pogledajte mu pov svakako

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom