Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
79560
Players nickname
Manzy Atlanta
Suspect ID
79676
Date of violation
Jul 23, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/8i05gn

manzy

Player
Player
prati me cijeli inf kroz zidove kad se popnem odma pika zelim cijeli pov eventa jer se ocito vidi da ima skeletone

Zare Ecstacy

Server Administrator
Server Administrator
Trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Zahtevam da ID: 79676 Dostavi POV od ulaska u krug i sve do trenutka kada ubija ID: 79560 23.07 na eventu Rat za resurse u 20:12
Ova zalba se ne moze povuci, a nedostavljanje POV-A ce rezultirati kaznom u skladu sa P.Dog 1.7
Rok 16h

Powerpoint

Player
Player
Vidi jos kako je obriso POV. Vidi se kako gleda nekog, mozda svog clana fam-a kroz zid i onda napšravi skroz sumnjivi heashot koji izgleda kao triggerbot. Ovaj treba na PC check odmah.

Zare Ecstacy

Server Administrator
Server Administrator
Dostavite needitovan POV u suprotnom cete biti kaznjeni u skladu sa P.Dog 1.7
Rok 15h​

MeoArkadas01

most wanted
Player
Rok 15h​
Rok 15h​
Video nije editovano. Svaki put kada alt-tabujem, POV se automatski pauzira jer mi je isključeno desktop snimanje. Na snimku se jasno vidi da se nakon svakog povratka nalazim na istom mestu gde sam bio pre pauze, što potvrđuje da ništa nije sečeno niti menjano.

Powerpoint

Player
Player
Video nije editovano. Svaki put kada alt-tabujem, POV se automatski pauzira jer mi je isključeno desktop snimanje. Na snimku se jasno vidi da se nakon svakog povratka nalazim na istom mestu gde sam bio pre pauze, što potvrđuje da ništa nije sečeno niti menjano.
OBS, Medal? To što ti se pauzira kad alt+tab-uješ znači da si samo snimao sloj igre.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom