By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!POV of the entire eventWatch Grand Theft Auto V 2026.07.23 - 19.44.15.11 - Trim | Streamable
Watch "Grand Theft Auto V 2026.07.23 - 19.44.15.11 - Trim" on Streamable.streamable.com
POV of the entire event
Dostavite needitovan POV u suprotnom cete biti kaznjeni u skladu sa P.Dog 1.7
Rok 15h
Video nije editovano. Svaki put kada alt-tabujem, POV se automatski pauzira jer mi je isključeno desktop snimanje. Na snimku se jasno vidi da se nakon svakog povratka nalazim na istom mestu gde sam bio pre pauze, što potvrđuje da ništa nije sečeno niti menjano.Dostavite needitovan POV u suprotnom cete biti kaznjeni u skladu sa P.Dog 1.7
Rok 15h
OBS, Medal? To što ti se pauzira kad alt+tab-uješ znači da si samo snimao sloj igre.Video nije editovano. Svaki put kada alt-tabujem, POV se automatski pauzira jer mi je isključeno desktop snimanje. Na snimku se jasno vidi da se nakon svakog povratka nalazim na istom mestu gde sam bio pre pauze, što potvrđuje da ništa nije sečeno niti menjano.
Not OBS im clipping with NVIDIA but Google Translate wrote it like thatOBS, Medal? To što ti se pauzira kad alt+tab-uješ znači da si samo snimao sloj igre.
Ofc im only recording the game layerOBS, Medal? To što ti se pauzira kad alt+tab-uješ znači da si samo snimao sloj igre.