Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16356
Players nickname
Milan Bucojevic
Administrators nickname
Lui Alcapone
Date
Jul 1, 2026
Time
03:01
Proofs
xxx

Milan Bucojevic

Player
Player
Zeleo bih da se proveri davanje moje kazne dobio sam FearRP za ne podizanje ruku tokom rob-a, u mojoj biografiji stoji perk da se ne bojim dva uperena oruzija u mene sto mi je i odobreno od strane admina bas taj perk naime administor me je za to kaznio i negira to da imam perk trazio sam da dodje do mene i rekao mi je da sam prekrsio pravilo u sta sam siguran da nisam te bih ovim putem prvo hteo da se to proveri i sam dolazak administratora na sam spec posto situacija traje odredjeno vreme administrator se cesto uplitao u stituaciju preko non rp radia da pita pitanja poput sto sam u dronu i gde letim gde cak sumnjam da je vise puta odlazio i dolazio na taj tiket on posledji put da je bio na toj situaciji je bio pre 30 min te da se proveri da nije target spec posto redosled dogadjaja malo cudan da se administrator koji me je ispitivao u toku rp sitacije sta radim i kako pojavi tu nakon 30 minuta cak ne znam ni da li je bio tiket u pitanju ili privatan razgovor sa drugim igracima da se to proveri.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom