lik lepi 3 od 3
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hahahahahahahhaahah koji pre fire
Hahahahah koji skeletoni
skilllik lepi 3 od 3
hahahahahahahhaahah koji pre firevo je strasno.. admini banuj te ovo prelazi svaku meru
I ti si mi smesan, verovatni si i ti neko dete koje je dobilo ban za neku glupost.. ja da citujem ja bi jos odavno dobio ban a i stari sam igrac tako da imam dosta iskustva u pucanju tako da i ti uzivaj.Hahahahah koji skeletoniii
haahahahaahahah pa vidim da si kupio acc jos ti je nov forumI ti si mi smesan, verovatni si i ti neko dete koje je dobilo ban za neku glupost.. ja da citujem ja bi jos odavno dobio ban a i stari sam igrac tako da imam dosta iskustva u pucanju tako da i ti uzivaj.
igram vec 4 godine na server sta pricas ti ?haahahahaahahah pa vidim da si kupio acc jos ti je nov forum
sto si onda juce napravio forumigram vec 4 godine na server sta pricas ti ?
zato sto sam izgubio pristup mailu od starog foruma a zaboravio sam sifru, dugo nisam igrao tek sam se vratio proslo je dugo vremena i zaboravio sam podatke od foruma i napravio novsto si onda juce napravio forum
hahahahaah to pricaj 90k id igracu ne menizato sto sam izgubio pristup mailu od starog foruma a zaboravio sam sifru, dugo nisam igrao tek sam se vratio proslo je dugo vremena i zaboravio sam podatke od foruma i napravio nov
smesan sihahahahaah to pricaj 90k id igracu ne meni
GOATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT