Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresno donesena odluka P Z Z 1.1 I Deda Goxx

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82124
Players nickname
Lhaine Lefevre
Administrators nickname
Goxx Deda
Date
Jul 25, 2026
Time
5:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=KY923ZCKUZA

Lhainew

Player
Player
Želim da podnesem žalbu na odluku administratora jer iskreno mislim da nije bila doneta kako treba. Dobio sam kaznu na osnovu POV-a koji traje bukvalno par sekundi. Na tom snimku se ne vidi skoro ništa osim trenutka kada ja krećem da pucam, a sve ono što se dešavalo pre toga uopšte nije prikazano
Ta dva igrača su nas trolovala oko 20 minuta. Pucali su na nas, bežali na pumpu čim bi ih videli, pa se posle opet vraćali i nastavili isto. Ništa od toga se ne vidi na snimku koji je iskorišćen kao dokaz. Zbog toga smatram da tih nekoliko sekundi nije dovoljno da se donese ovakva odluka jer je cela situacija izvučena iz konteksta.
Ne razumem kako administrator može da bude siguran da sam ja prekršio pravilo kada se ne vidi šta je prethodilo svemu tome. Na osnovu tako kratkog snimka može samo da se pretpostavlja šta se desilo, a ne da se sa sigurnošću donese kazna. Po mom mišljenju, to nije profesionalan način donošenja odluka.
Ako već ne može da mi se skine kazna, onda smatram da treba da bude kažnjen i drugi igrač. On je više puta izlazio van pumpe, pucao, pa se vraćao nazad na pumpu kako bi bio zaštićen i nastavio da nas provocira. Nije fer da samo jedna strana dobije kaznu, a druga koja je radila iste stvari i praktično izazvala celu situaciju prođe bez ikakve odgovornosti
Zamolio bih da se ovaj slučaj još jednom pregleda i da se uzme u obzir cela situacija, a ne samo par sekundi snimka koji ne dokazuje šta se stvarno desilo.

evo ga njegov pov

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom