Postovana administracijo vec 4 puta na aplikacijama za lidera dobijam isti odgovor Rejected - Leader za The Families I Nane Ashwagandha Rejected - Leader za Los Santos Vagos I Nane Ashwagandha Rejected - Leader za Marabunta grande I Nane Ashwagandha Rejected - Leader za Marabunta Grande I Nane Brix '''Trenutno ne trazimo lidera sa ovakvim specifikacijama'' onda sam probao unblacklist appeal Rejected - Leader unblacklist appeal I Aldin Verstappen i dobijam odgovor kazna ostaje, onda nakon nekog vremena opet pokusavam Rejected - Leader unblacklist appeal I Aldin Verstappen Rejected - Leader unblacklist appeal I Aldin Verstappen i odbijam odgovor da navedeni id nije bl za lidera. Odbijaju mi se 4 aplikacija koje su iste kao i moje stare prihvacene aplikacije kada sam i postao lider Approved - Leader za Bloods Street Gang I Nane Beli Approved - Lider za The Ballas Gang I Nane Beli i to dva puta. Meni stvarno nije jasan razlog odbijanja, zato bih zamolio Abrahama,Nixu ili Aldina da ne napisu ''Admin doneo ispravnu odluku'' kao i na prosloj zalbi nego da mi napisu tacan razlog odbijanja aplikacija mer stvarno nemogu da shvatim ovo.
Hvala unapred.
Hvala unapred.