Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pogresno donesena odluka I Milan Jameson

Your ID
79397
Players nickname
Conex Windsor
Administrators nickname
Milan Jameson
Date
Jul 26, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1395962

conekys

WHO AM I?
Player
Abraham Elkhabib Aldin Verstappen Nixa Simba

Postovani,
Evo upravo dobijam vesti od Leader-a SAHP-a da je isti video vratio na public i to javalja sarkasticno u DM. Dokaz je prilozen ispod.
Molim administraciju da pregleda POV, nije problem za VDM nego sto adminsitrator nije kaznio istog ID 56828 za MG nego mu je progledao kroz prste,takodje ID 30067 MG. Takodje molim da se skrene pazanja administratoru da zatrazi POV od pocetka situacije sledeci put. Hvala.

Za slucaj da opet ukloni

conekys

WHO AM I?
Player
Postovani,
Kao sto mozete videti po reakcijama na post-ove doticni se smeje, prilazem dokaz da je opet sakrijo video znajuci da mu sledi kazna (Leader SAHP-a EJ).

Discord prepiska

Takodje evo kako administrator objasnjava sta ciniti na moja pitanja - citiram "Jebiga brate". Ako uopste ima administrator POV sacuvan molim da ga dostavi.

conekys

WHO AM I?
Player
Abraham Elkhabib Nixa Simba Aldin Verstappen
Molim da se kazni forum doticnog. Hvala
Pozdrav, umesan sam u situaciju ovo sta gledam mi je veoma smesno i izrazio sam time ovim reakcijama posto to svako moze da vidi i stavi nikakva toksicnost a drugo stavio sam u private posto imam pravo video je okacen na youtube ja imam sva prava da stavim na private ili public ne znam o cemu ti pricas?

Top Bottom