Lider Sahpa ljut i gazi neduzne gradjane ovog grada i to dva puta.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Lider Sahpa ljut i gazi neduzne gradjane ovog grada i to dva puta.
vidi se iz aviona da provociras namjerno
Kolko god ne gotivio ovog coveka, sa ovim se slazem!
Naravno strana moje price: provocirao me je pre al ajde to nego mi blokira put i ja sam ga slucajno zgazio prvi put a drugi put kad sam ga slucajno zgazio sam mu rekao slucajno + sam mu se izvinio + sam hteo da ga izlecim sto je sasvim korektno sa moje strane i realno ovo je cist bait samo igraca a ja nisam prekrsio pravilo
Watch Tucac kamena u suzama jer ga gospodin Somi tovari 20 minuta. | Streamableja sam za neke stvari upravu ali ne zelim vise nista da govorim samo cu da kacim suvisno je trositi rijeci na takve kao sto su 40544 73333 70232 32323 i ta kompanija samo trosenje rijeci na njih
ja sam za neke stvari upravu ali ne zelim vise nista da govorim samo cu da kacim suvisno je trositi rijeci na takve kao sto su 40544 73333 70232 32323 i ta kompanija samo trosenje rijeci na njih
LinoLeum Ljut ko paprika![]()
hahahah kako jeca brat udavice se u suzama guta knedlice i pali pljugicu haahhahhhaahhah
lepo sam ti rekao da si nepismen kaze se napravi neku pricu a ne naprci te neku pricu tako da se suzdrzi komentaraja ne znam ko je odje ljut i ko je vise u demorganu nego da napravi rp ili da naprci te neku pricu place te na forumu samo uzivaj napravi neku pricu pa se javi
Mozes samo da mi prevedes ovo sto si napisao? Ne razumem te tebraau sto smo opasni nesto neko nam to place a i istina boli sta da se radi
Jel to Zelja teletabis?ja ne znam ko je odje ljut i ko je vise u demorganu nego da napravi rp ili da naprci te neku pricu place te na forumu samo uzivaj napravi neku pricu pa se javi
zeljko zamolio bih te da se suzdrzis komentara jer si kao prvo nepismena osoba a sve ostalo znas tebra ponovicu ti kad se vidimo
lepo sam ti rekao da si nepismen kaze se napravi neku pricu a ne naprci te neku pricu tako da se suzdrzi komentara