Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40544
Players nickname
Somi
Suspect ID
56828
Date of violation
Jul 26, 2026
Time of violation
00
Proofs
https://streamable.com/hvbfb0

Alek Shayk

👑
Leader
vidi se iz aviona da provociras namjerno :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Kolko god ne gotivio ovog coveka, sa ovim se slazem!
Naravno strana moje price: provocirao me je pre al ajde to nego mi blokira put i ja sam ga slucajno zgazio prvi put a drugi put kad sam ga slucajno zgazio sam mu rekao slucajno + sam mu se izvinio + sam hteo da ga izlecim sto je sasvim korektno sa moje strane i realno ovo je cist bait samo igraca a ja nisam prekrsio pravilo :D

Zeljko Secondigliano

Player
Player
Kolko god ne gotivio ovog coveka, sa ovim se slazem!
Naravno strana moje price: provocirao me je pre al ajde to nego mi blokira put i ja sam ga slucajno zgazio prvi put a drugi put kad sam ga slucajno zgazio sam mu rekao slucajno + sam mu se izvinio + sam hteo da ga izlecim sto je sasvim korektno sa moje strane i realno ovo je cist bait samo igraca a ja nisam prekrsio pravilo :D
ja sam za neke stvari upravu ali ne zelim vise nista da govorim samo cu da kacim suvisno je trositi rijeci na takve kao sto su 40544 73333 70232 32323 i ta kompanija samo trosenje rijeci na njih 😁😁

Zeljko Secondigliano

Player
Player
zeljko zamolio bih te da se suzdrzis komentara jer si kao prvo nepismena osoba a sve ostalo znas tebra ponovicu ti kad se vidimo
neko nam to place e ali za 10 minuta gledaj zalbu na tebe fino plivas sa autom i dobro si udarao i dobra ti je onaj CL sto si uradio uzivaj toliko si mi nebitan jer si npc 😁😁😁

Status
Not open for further replies.
Top Bottom