Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Admin Unblacklist Appeal | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56828
Players nickname
Alek_Shayk
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Jul 26, 2026
Time
00:00
Proofs
sami znate...

Alek Shayk

👑
Leader
Pozdrav,

Dosao sam lepo da pitam ko covek za 2. sansu prvu sansu realno sam zeznuo i sam znam i vi znate da ne pisem ovde ali iskreno svi smo mi ljudi i zasluzujemo drugu sansu bilo bi realno rispekt ako bi je dali ako ne okej sve 5, necu pisati ovo 30 puta kao svako drugi nego 2-3 max ako vidim da nema nista od toga sta da vam kazem.
Ja kao admin nisam nista zloupotrebio, bio korumpiran niti ista radio kriminalno kako bih rekli xD, ja sam pravedno radio svoj posao kao i vecina tima administracije jeste da kad sam bio asistent ne znam sta mi je bilo u glavi da takvu glupost uradim ali eto zao mi je ali svima se nama desava sad da je neko bezgresan nije ali eto,
Zato sam uzeo SAHP jedan mandat skoro mislim da sam objasnio da sam se popravio po svemu i ponasanju

Takodje necu da se uporedjujem ali neko da dobije unblacklistu za admin abuse, leak, ili ista slicnim cak i gorim nije okej prema nekima sto su uradili nesto sto realno nije strasno i nikog nije uvredilo da ne moze dobit unblacklist

Necu nikog da molim imam obraza, ako bi mi dali sansu hvala ako ne nista hvala svakako sto ste procitali i odgovorili

Prijatan pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom