By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!najbitniji na serveru brate 35k idTi si kao bitan?
5 godina na serveru dok nisam usao na thread nisam cuo za tebeImam fanove toliko me volite da pise te na moje zalbe hvala vam fanovi moji
Moj zeljko svi te ismijavaju kukuImam fanove toliko me volite da pise te na moje zalbe hvala vam fanovi moji
5 godina na serveru dok nisam usao na thread nisam cuo za tebe
a cekaj ti nisi npc?? kacis ljude uz onu npc pesmu znaci bolje da cutimoNisam ni ja cuo za tebe jer si NPC kao i ove sto sam okacio i ovaj bakmas
Moj zeljko svi te ismijavaju kuku
krenuo si igrat 4 godine nakon mene i nakon sto sam prestao igrat.. logicno da nisi cuoNisam ni ja cuo za tebe jer si NPC kao i ove sto sam okacio i ovaj bakmas
a cekaj ti nisi npc?? kacis ljude uz onu npc pesmu znaci bolje da cutimo
plate teA sto vas nervira ona pjesma sto plate te toliko nije mi jasno
krenuo si igrat 4 godine nakon mene i nakon sto sam prestao igrat.. logicno da nisi cuo
bolje roblox idi igraj mali
igras grand u 5 ujutro i snimas video od 30 minuta da stavis na forum jadnice
ljeto je sunce sija ti igras grand cijeli dan izadi malo vanA sto tebe to interesuje sta ja radim u 5 ujutru jesi mi ti fan mozda
Molim kazniti vrijeđanje na forumu govori kolegi da je NPC što spada u uvredu.Nisam ni ja cuo za tebe jer si NPC kao i ove sto sam okacio i ovaj bakmas
Molim kazniti vrijeđanje na forumu govori kolegi da je NPC što spada u uvredu.
ljeto je sunce sija ti igras grand cijeli dan izadi malo van
igras grand u 5 ujutro na forumu cijeli dan i meni to kazesDrug izadji malo napolje na svez vazduh ne valja nop stop na kompu i na telefonu da se bude
igras grand u 5 ujutro na forumu cijeli dan i meni to kazesjadan si