aj prvo nauci pisat nepismeni imbecilu pa onda mozemo pricat..Zanimljivo bogomi bas zanimljivi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!aj prvo nauci pisat nepismeni imbecilu pa onda mozemo pricat..Zanimljivo bogomi bas zanimljivi
aj prvo nauci pisat nepismeni imbecilu pa onda mozemo pricat..
Dobar dečko.Povlacim
Tako sam i mislio. Good boyPovlacim
Dobar dečko.
Tako sam i mislio. Good boy
ne kurci se preko foruma zeljni zeljko imas vise od 30 godina i koristis snapchatA nemoj da vratim video i da ne povucem pa da ti odu drugovu na 60 dana odmora bolje ti je nemoj da mi dizes zivac ovo ne radim radi vas nego radi jedne osobe zato cuti moj ti je savjet
ne kurci se preko foruma zeljni zeljko imas vise od 30 godina i koristis snapchat
Daj molim te objasni mi što si s ovime htio reći? Ti stvarno ne znaš da pišeš, jesi uopće završio osnovnu školu ti, da nisi pao 1 razred di se uče riječiSuvisno je trosuti rijeci vas npc uzicaj te
Jel ti to meni pretis? Ajde ostavi zalbu slobodno nikakav problem nije.Oce te li batali da se kurcite ili ja da vratim video ako ne prestanete sa time
Jel ti to meni pretis? Ajde ostavi zalbu slobodno nikakav problem nije.
budi dobar decko i ne pisi viseJa ne prijetim nikom nego ste mi se popeli na glavu ti i dvoji drugovi uzivaj te
budi dobar decko i ne pisi vise
dobar deckoPovlacim
dobar decko
Jel se ti skidas sa ovog foruma? Svaku poruku koju sam poslo odgovorio si u manje od minutu.. sramotnobudi dobri decki Napusti moj komentar
Jel se ti skidas sa ovog foruma? Svaku poruku koju sam poslo odgovorio si u manje od minutu.. sramotno