a
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ozbiljni dokazi 1 video sa glasomMali stevica krsi pravilo 1.1 trenutno igra na acc id 69937 igrao je na preko 10 acc dobio je ban na dosta acc na neke je i ragecheatovao
evo i dokaz njegovog glasa: Watch Desktop 2026.07.26 - 21.12.19.03 | Streamable
Mozete u logovima od naloga (69937) videti da je igrao na vise naloga i time krsi pravilo gp 1.1 tako da zamolicu da malo dete dobije maksimalnu kaznu posto mu se dize kurac na to kad kupi acc a mozda mu i denis miic ili neki pc-checker zna glas tako da bi zamolio da oni pregledaju
Hvala na citanju,
Edward Owner
nemas pravo glasa buljavi.ozbiljni dokazi 1 video sa glasom
jos jedan fanboyozbiljni dokazi 1 video sa glasom
sevo suicide ti najboljejos jedan fanboy
au brat spema iste fore stalno ownam te sinesevo suicide ti najbolje
koja ti je dioptrija buljko?sevo suicide ti najbolje
grand rp sigmaau brat spema iste fore stalno ownam te sine
ownamo te sinegrand rp sigmatt
venox v2 necete mi naci slikukoja ti je dioptrija buljko?
sto? jel te sram kako izgledas ilivenox v2 necete mi naci sliku![]()
juce krenuo u srednju govori sineownamo te sine
decko bolje povuci ovo sranjeMali stevica krsi pravilo 1.1 trenutno igra na acc id 69937 igrao je na preko 10 acc dobio je ban na dosta acc na neke je i ragecheatovao
evo i dokaz njegovog glasa: Watch Desktop 2026.07.26 - 21.12.19.03 | Streamable
evo jos jedan dokaz glasa na evade acc de je ragecheatovao: Watch ownanje stevice fanboya | Streamable
Mozete u logovima od naloga (69937) videti da je igrao na vise naloga i time krsi pravilo gp 1.1 tako da zamolicu da malo dete dobije maksimalnu kaznu posto mu se dize kurac na to kad kupi acc a mozda mu i denis miic ili neki pc-checker zna glas tako da bi zamolio da oni pregledaju
Hvala na citanju,
Edward Owner
jako poznati grand moggerusto? jel te sram kako izgledas ili
ili sta?decko bolje povuci ovo sranje
nista samo kazem da se ne sramotis klempaviili sta?
placi do sutra ownam tejako poznati grand moggeru
bolje nego da je purger purgeruuuuuuuuuuuuuunista samo kazem da se ne sramotis klempavi
grand rp tuff momentsplaci do sutra ownam te
Pa bolje da sam purger nego tovar klempavibolje nego da je purger purgeruuuuuuuuuuuuuu