Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Kayn_Darkin

Player
Player
Joined
Jun 5, 2021
Messages
285
vend2.png

Porodica Vendetta osnovana je 2019 u Los Santosu . Osnovali su ju Tyler Haze, Johnny Lahantaestamuloca, Kayn Darkin uz pomoć njihovog rođaka iz Amerike OG Blaze Blazeovskog .
Tri mlada nemilosrdna gangstera u potrazi za boljim životom u Americi , dobili su priliku od ujke Blazea da započnu novi život u zapadnoj Kaliforniji što su sa veseljem prihvatili .
Los Santos je bio idealno mjesto za ovu trojicu , koji su ubrzo nakon sto su se smjestili u kuci br.50 na Richmond brdu, vidjeli da ovo gdje su došli nije puno drugačije od onoga na što su navikli doma na Balkanu .
Nije im trebalo dugo da povežu končiće i nađu suradnike u Los Santosu , povezani sa balkanskom mafijom i krimnalnim podzemljem regrutirali su mnoge ljude u familiju koju su zvali Vendetta .
Ubrzo nakon što su pustili korjene počeli su kao kartel raditi razne legalne i ilegalne poslove kako bi povečali imetak i status porodice . Nakon par godina krvavih borbi na ulicama i u predgrađima Los Satnosa napokon su uspostavili red i poštovanje drugih familija u gradu .

U 2021 Vendetta je zaista zauzela svoju poziciju u gradu kao jedna od najjačih neslužbenih organizacija .
Glavni izvori zarade za ovu grupaciju je bilo trgovanje oružijem i ilegalnim substancama , ilegalne noćne utrke , VIP escort usluge , te preuzimanje tuđih biznisa , kako reketarnjem tako i silom .
Osnivač i visoko pozicionirani članovi porodice također trguju sa rjetkim robama i materijalima na crnom tržištu i VIP aukcijama
Nakon nekoliko godina ratovanja jedan od tri brace Tyler Haze misteriozno je nestao u borbama na ulicama Los Santosa i nakon sto ga je ozaloscena familija mjesecima trazila , nakon izvesnog vremena su zaključili da je pao i familija ga je teška srca pokopala ,te se zaklela da ce naci krivca i osvetiti njegovo ubistvo.
Njegova dva brata su jedini znali sto se zapravo događa , pripremala se nova priča iz senke . Kayn je ostao u Americi gde je članove organizacije utrenirao na razinu specijalnih postrojbi , dok su Johnny i Tyler imali vremena posetiti močnog rođaka Raska Killu i u miru regrutovati nove snage sa istoka .

Kao i obično mudri Rasko je točno znao što treba reći .... pogledao je ovu dvojicu u oči i rekao ....
“Neko može pobijediti hiljade ratnika na bojnom polju, ali taj se ne može mjeriti s pobjednikom koji je pobijedio samoga sebe.”

FAMILIJARNA PRAVILA


Član ne može biti izdajica ili doušnik .

Član ne može biti kukavica

Član ne smije dići ruku na članove obitelji ili nadređene

Član mora respektirati sve u familiji , nema sexulanog ili psihičkog zlostavljanja (Kick)

Član ne smije krasti od drugog člana

Članostvo je doživotno , izdajice i dezerteri se likvidiraju

OSVETA je fundamentalno pravilo porodice , tko dira familiju , familija vraća 3 x

Ako druga familija ubije ili našteti jednom od članova , osveta mora biti brza i brutalna

Član ne smije narušavati poslovanje drugog člana

Članovi čuvaju ostale članove kao da im je brat/sestra

Članovi ne smiju biti toksični , moraju imati manire .

PORODIČNA HIERARHIJA

1. Suspendirani

Početnik koji još treba naučiti osnovna pravila familije , grada i opasnih područja . Nema puno permisija ili odgovornosti u familiji .

2. Guard
Guard ima pristup osnovnim vozilima familije i pristup razgovoru u socijalnim mrežama . Služi kao ispomoč na raznim događajima

3. Soldado
Soldado je naoružan i spreman braniti familiju ili porodične biznise svojim životom . Ima pristup vozilima

4. Assasin
Assasin je potpuno obučeni član , upoznat sa svim pravilima , ima pristup događajima i svim vozilima .

5. Sicario
Sicario je član koji kontrolira sve niže rankove , osoba odgovorna za mnoge stvari u familiji , ima pristup svim eventima i svim vozilima , također ima dozvolu za oružje .

6. Kingpin
Kingpin je član koji je proveo dosta vremena u familiji , poznaje sva pravila i visoko je pozicioniran u svojoj organizaciji . Ima pristup događajima i ratu familija .

7. Capitan
Ovi članovi su elita , nose familiju kada je najteže . Trenirani ubojice i rasni strjelci .

8. Ninja / Direktor
Članovi koji su u familiji preko 20 godina , mozgovi operacija , plaćeni ubice i snajperisti

9. CEO
Članovi koji imaju apsolutno otvoren pristup svim funkcijama i poslovanju porodice , organiziraju i kontroliraju sve sektore .

10. Founder

Vendetta trenutno posjeduje nekoliko biznisa , u skoroj budučnosti broj legalnih poslovanja će se udvostručiti , ali i Ilegalna strana rapidno raste , visoko pozicionirani članovi familije su infiltrirali bande Los Santosa i neće proći dugo prije nego jedan od Vendetta Direktora zasjedne na tron jedne od najjačih bandi u Los Santosu . Kroz iste te bande Vendetta planira plasirati ilegalna oružja i drogu u bliskoj budućnosti .



OOC: Kao familija i organizacija sa mnogo iskustva posvetiti ćemo se RP situacijama i stvaranju sadržaja za strimere i Youtube ekipu . Eventi su u ovoj etapi sekundarni iako dosta naših članova preferira kompetativnu scenu .
Smatram da mozemo napravati jednu ugodnu RP pricu i zabaviti kako nove igrače , tako i ekipu koja je gradila kostur davno davno kada se grad tek formirao .

Ime porodice: Vendetta

Vlasnik porodice ID: Kayn Darkin - 4375

Broj porodične kuće: Br.272

Forum link od vlasnika porodice: Kayn_Darkin

Discord vlasnika: Kayn Darkin#3132



wel.jpg
 

Ale Vassago

Player
Player
Joined
Dec 12, 2021
Messages
356
Pozdrav,

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu (Obavezno stavite ime na discordu kao sto vam je i ingame).
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom