Kako je moguce, da jedan igrac moze ispred admina da kaze da ce nad nekim da radi RDM i da preti.
Sve se vidi u POV
Sve se vidi u POV
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!i to stavljas na forum? sramota hahahaKako je moguce, da jedan igrac moze ispred admina da kaze da ce nad nekim da radi RDM i da preti.
Sve se vidi u POV
A ti ga vrijeđaš OC GGKako je moguce, da jedan igrac moze ispred admina da kaze da ce nad nekim da radi RDM i da preti.
Sve se vidi u POV
Ja odgovaram za svoje postupke inace bih skratio! Sta tu nije jasno?A ti ga vrijeđaš OC GG
Mene nije,posto neki zive za forum pa sam odlucio i ja da postanem takav.Zao mi je ali je istina.i to stavljas na forum? sramota hahaha
sta stavit ces lika da dobije mute. Kao da mu znaci staMene nije,posto neki zive za forum pa sam odlucio i ja da postanem takav.Zao mi je ali je istina.
Može da priča šta hoće, ne postoji zakon za to, ako stvarno to uradi, okačite pov i biće kažnjen, do tada nista..Kako je moguce, da jedan igrac moze ispred admina da kaze da ce nad nekim da radi RDM i da preti.
Sve se vidi u POV