By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sad si ti njega prosvetlio sto si mu reko sta on vec zna da je uradio ovi su umislili da su special force jos mislim da je to auditore fam posto oni imaju ta kamuflirana odelaradish mg i vdm kao sto vidim
Uputili su se na event, tim vozilom idu na sve evente.radish mg i vdm kao sto vidim
Da se kazne i oni sto pucaju u GZ i ti sto radis mg, vdm i fearRPradish mg i vdm kao sto vidim
To sto su vam mujda i cale lideri fam-a ne znaci da cete ikada bit najjaci na serveru ja vam mogu dat da ne disete svaki dan cijeli dan ko sto sam radio jednoj fam samo izazivajte i dobit cete to da znateDa se kazne i oni sto pucaju u GZ i ti sto radis mg, vdm i fearRP
Ja uopste nisam u toj familiji...To sto su vam mujda i cale lideri fam-a ne znaci da cete ikada bit najjaci na serveru ja vam mogu dat da ne disete svaki dan cijeli dan ko sto sam radio jednoj fam samo izazivajte i dobit cete to da znate
Nemojte se cudit kad budete samo padali ispred fam house-aGazis ih i cudis zasto te pucaju a ako imas nesto protiv MUDJE i CALETA skupi muda pa njima reci u oci a ne ovde da se prepucavas!!!
kaze bez razloga a pogazi ih pola hahahaIzlazim iz fam kuce cetvorica me rokaju bez razloga pov gledajte dalje.